in ,

AranyosAranyos WOWWOW Imádom!Imádom!

3 jógapóz a szebb bőrért

3 jógapóz a szebb bőrért.

A sport csodákat tesz a bőrrel, a jóga pedig az összes mozgásforma közül az egyik leghatékonyabb – ha szépségről van szó!

A simább, egészségesebb és ragyogóbb bőr elérése érdekében sokan nyúlnak a legújabb bőrápolási termékekhez, amelyek tele vannak új, azonnali eredményeket ígérő összetevőkkel.
Azonban a bőr egészségét, a bőrtextúra javítását másképp is támogathatjuk, méghozzá a keringésünk javításával, és szervezet méregtelenítésével, amit bizonyos jógapózokkal tudunk megtenni. Lássuk, melyek a leghatékonyabb jógapózok, ha a bőr keringésének a javítása a cél. Jógázz a szebb bőrért!

A lefelé néző kutya

A póz elősegíti a vér hatékonyabb keringését a test minden szervéhez, beleértve a bőrt is.
Hogyan végezzük helyesen a lefelé néző kutyát:

x Promóció

Kezdjük négykézláb. Helyezzük a testsúlyt a tenyerünkre és talpunkra, és emeljük fel a térdünket és a csípőnket. Tartsuk a fejünket a karjaink között, vállunkat távolítsuk a fülünktől, húzzuk le, a lábujjakat a sarkakkal egy vonalban, a lábfejek pedig kényelmes távolságra legyenek egymástól. Nyomjuk a mellkasunkat a combjaink felé – egyenes háttal. A térdek behajlíthatók, a sarkak pedig felemelhetők, ha nem vagyunk elég hajlékonyak a pózhoz.

Jóga a szebb bőrért.

Falhoz támasztott lábakkal végzett félgyertya

Egy boldogítóan pihentető póz, amely javítja a vérkeringést és ellazítja a bélrendszert, a hatékonyabb emésztés érdekében. Így végezzük:

Ülve kezdjük, térdek behajlítva, testünk oldala érintkezzen a fallal. Forgassuk el a testünket úgy, hogy a lábak felpattanjanak a falra, miközben a csípő, a gerinc és a fej a szőnyegen van. A karjainkat tegyük a testtől távolabb, tenyérrel felfelé. A nagyobb kényelem érdekében helyezzünk egy párnát a derekunk alá.

Jóga a szebb bőrért.

Ülő helyzetben végzett gerinccsavarás

Ez a hasi csavarás összenyomja az emésztőszerveket, hogy serkentse a méreganyagok eltávolítását a bélből. Így hajtsuk végre:

Üljünk kinyújtott lábakkal, gerinccel egyenesen, kezeink a csípőnél a szőnyegre téve. Keresztezzük a bal lábat a jobb felett, a bal talpat tegyük laposan a szőnyegre. Jobb karunkkal öleljk át a bal térdet, jobb kezet pedig helyezzük a bal láb külső combjára. Lélegezzünk be, majd kilégzéskor, az ülőcsontokat a szőnyegen tartva, forduljunk balra (bal kezünk a szőnyegen van, ujjaink a testtől távolabb mutatnak). Fordítsuk el a fejünket, hogy a bal vállunk fölé nézzünk. Végezzük el a másik irányba is.

Jóga a szebb bőrért.

TIPP: Nem csak a bőröd szépsége miatt mozogsz, de fogyni is szeretnél? Kövesd nyomon a tested változásait egy okosmérleg segítségével! Az iHealth okos személyi mérlege a testsúlyod mellett 9 fontos testmutatót is mér, mint például a BMI vagy a csonttömeg, a test- és szervzsír aránya, a kapott adatokat pedig automatikusan és átláthatóan dolgozza fel a mellékelt iHealth MyVitals alkalmazása.

Kiemelt kép: Unsplash

x Promóció
x Promóció
Tökéletes kaspó. Még a legszebb növény is csak a megfelelő kaspóban lesz igazán kiemelkedő dísze a lakásnak.

Tökéletes kaspó a dísznövényed számára

A HIIT-edzés 5 legnagyobb előnye.

A HIIT-edzés 5 előnye