in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

3 tipp a lapos has érdekében

Lapos has három lépésben.

Ha a deréktáji zsírral élünk, az számos krónikus betegség, köztük a rák és a szívbetegség kockázati tényezője lehet. És persze az önbizalmunknak sem tesz túl jót. A lapos has ne legyen álom többé!

Ha van rajtad némi súlyfelesleg has tájékon (kinek ne lenne?!), és már régóta keresed a zsírvesztés módját, valószínűleg rájöttél, hogy ez nem mindig olyan egyszerű, mint ahogy azt néhány fogyókúrás guru elhiteti veled. Egyrészt a hasad nagysága (vagy „lapossága”) számos különböző tényezőtől függhet, többek között a napszaktól, attól, hogy sportoltál-e mostanában, és hogy milyen ételeket vagy italokat fogyasztottál a nap folyamán. Másrészt tudományosan bizonyított tény, hogy lehetetlen célzottan csak egyetlen területről zsírt veszteni – a fogyás egész testet érintő folyamat, amiben a has tájékára gyakran utolsóként kerül csak sor. Az alábbi tippek viszont felgyorsíthatják a folyamatot!

Tarts minimum heti egy húsmentes napot!

A legjobb, ha nem csak húsmentesen, de teljesen vegán módon étkezel heti egy napon, kerülve mindenféle állati eredetű táplálékot. Ez a nap egy rostban gazdag nap lesz, ami sokban hozzájárul az anyagcsere egészséges működéséhez, és így a fogyáshoz is. Arról nem beszélve, hogy így tettél egy lépést a környezetvédelemért is.

x Promóció

Növeld a probiotikumok bevitelét

A probiotikumok a jótékony baktériumok egy fajtája, amelyek kulcsszerepet játszhatnak a testsúlyszabályozásban. Egyes kutatások nem csak azt találták, hogy a bélmikrobiom hatással lehet a súlygyarapodásra, de az is kimutatták, hogy a mikrobiom összetételében bekövetkező változások az elhízás nagyobb kockázatával is összefüggésbe hozhatók. A probiotikumok rendszeres fogyasztása egyensúlyba hozhatja a bélflórát, csökkentve a súlygyarapodás kockázatát. A probiotikus élelmiszerek közé tartoznak az olyan erjesztett összetevők, mint a kombucha, a fermentált zöldségek, a joghurt, a kefir.

Építs izmot

Az izomtömeg elvesztése a fogyókúra gyakori mellékhatása lehet, épp ezért nagyon fontos, hogy a kardióedzések mellé súlyzós, vagy saját testsúlyos izomépítő gyakorlatokat is beiktassunk az edzési rutinba. A csökkent izomtömeg ugyanis csökkentheti az anyagcserét, vagyis a napi szinten elégetett kalóriák számát.

Lapos has három egyszerű lépésben.

TIPP: Kövesd nyomon a fogyókúrát! A Withings Body+ Wi-Fi mérleg szabadalmaztatott Position Control technológiát alkalmaz a legpontosabb testösszetétel-értékek (testtömeg, testzsír és víz százalékértéke, valamint az izom- és csonttömeg) megjelenítésére. Azonnal megmutatja a képernyőn visszajelzéseket, és automatikusan szinkronizálja az okostelefont a trendek megjelenítéséhez és segít elérni a céljaidat.

x Promóció
x Promóció
Stílusos szettek az új szezonra.

Stílusos szettek az új szezonra

Legyen a szépségrutin része a méz!

Legyen a méz a szépségrutin része!