in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

4 kiváló új sorozat az Apple TV+ kínálatában

4 kiváló új sorozat az Apple TV+ kínálatában

Az alábbi újdonságokat kár lenne kihagyni! Az Apple TV+ garantálja a felhőtlen szórakozást.

Az Apple TV+ villámgyorsan a rangos tévéműsorok és díjnyertes filmek otthonává vált. A streamingplatform rövid idő alatt lenyűgöző tartalomtárat hozott létre, amelyben hollywoodi tehetségek szerepelnek a kamerák előtt és mögött. A 2023-as évben az Apple TV+ folytatni fogja ezt a gyors bővülést, és az elkövetkező hónapokban még több kivételes sorozatot és filmet kínál majd a szilárd alapokra építve. Lássuk legújabb kedvenceinket!

Helló, holnap!

Az Apple TV+ ezzel a teljesen eredeti produkcióval a sci-fi vígjátékok műfajának területére is beteszi a lábát. A Helló, holnap! (Hello Tomorrow!) egy nagyszerű, igazi A-listás sztárokból álló szereplőgárdával büszkélkedhet, és egy vizuálisan egyedi esztétikát tol, amely az ötvenes évek nosztalgiáját keveri a futurisztikus helyszínnel. A főbb szerepekben Billy Crudup, Hank Azaria, Haneefah Wood, Alison Pill, Jacki Weaver, W. Earl Brown láthatók.

x Promóció

Együttműködés

Az Apple TV+ első brit-francia koprodukciójának főszereplői a többnyelvű hollywoodi szívtiprók, Vincent Cassel és Eva Green. A világjáró kémthriller középpontjában szíriai hackerek állnak, akik kulcsfontosságú információkkal rendelkeznek a közelgő londoni kibertámadásokról. A britek és a franciák ezeket a hackereket szeretnék lefülelni, és felderíteni a következő terrortámadás részleteit. Az Együttműködésről (Liaison) szóló első kritikák biztatóak.

Kedves Edward

Az Ann Napolitano nagysikerű regénye alapján készült, szívszorító drámasorozat az országot sújtó szörnyű repülőgép-szerencsétlenségben érintettek történetét meséli el. Edward Adler a baleset egyetlen túlélője, akit csodagyerekként ünnepelnek; meg kell tanulnia közvetlen családja nélkül élni, miközben hírességként tekintenek rá. A sorozat igazi könnyfakasztó, a tíz epizódos futam során számos érzelmes cselekményszál és karakterív található benne. Az egyik főszerepet az Amerikai Horror Storyból és A Fehér Lótuszból is ismert Connie Britton alakítja.

Direkt terápia

A Ted Lasso mögött álló kreatív csapat (Bill Lawrence és Brett Goldstein) és a hollywoodi romantikus komédiák sztárja, Jason Segel ismét egy gyöngyszemet alkotott ezzel az elragadó vígjáték-dráma sorozattal. A Direkt terápia (Shrinking) Segel Jimmyjére, egy terapeutára koncentrál, aki saját súlyos gyászával küzd. Úgy dönt, hogy új taktikát próbál ki a munkahelyén, ami változó eredménnyel jár. A sorozat fergeteges és imádnivaló, az egyik legjobb szereplőgárdával – külön említést érdemel Harrison Ford, mint elégedetlen és törékeny terapeuta.

Kiemelt kép: Unsplash

x Promóció
x Promóció
Így hozhatod helyre az extra száraz bőrt egyetlen éjszaka alatt.

Így hozhatod helyre az extra száraz bőrt egyetlen éjszaka alatt

Magánytól való félelem.

A magánytól való félelem tart a párkapcsolatodban – ezek a jelek