in

5 tanító okosjáték

Sok apróság helyett érdemes néha egy nagyobb befektetésre áldozni, mivel így garantáltan valami olyat adhatunk a gyerkőcnek, ami hosszú távon is leköti, és még tanulhat is a segítségével.

Ma már számtalan olyan okosjáték elérhető, amelyek egyaránt lenyűgöznek felnőtteket és nagyobbacska gyerekeket, ráadásul fejlesztik a gondolkodást, a logikát és a kézügyességet is. Most ezekből hozunk egy válogatást – kütyübarát gyerekek (anyukák és apukák), figyelem!

1. JIMU robotok

A JIMU robot a fejlesztő játékok új generációja. A gyerekek a hagyományos építő játékok előnyei mellett a programozás és a robotika világát is megismerhetik saját fantáziájuk és ügyességük segítségével. A JIMU robot 8 éves kortól bárkinek ideális választás.

x Promóció

A JIMU ASTROBOT robotépítő készlet az egyik legfejlettebb összeállítás a JIMU családon belül. A készlet 371 elemet tartalmaz, mindebből három eltérő karakterű és képességű robot állítható össze a gyári leírás alapján, Astron, Rover és AstroBot, de természetesen a megépíthető dolgoknak csak a képzelet szab határt, hiszen a JIMU elemei más népszerű építőjátékokhoz hasonlóan bárhogyan összeépíthetőek. A megépített robotok egy telefonra telepíthető appon keresztül irányíthatóak.

2. Okosgitárok

Bizonyára mindannyian emlékszünk még a Guitar Hero nevű elképesztően népszerű videojátékra, amellyel komoly felnőttek is órákon át képesek voltak játszani, sőt még bajnokságokat is rendeztek a játékosoknak. Az okosgitár tulajdonképpen ezen a technológián alapszik, azzal a különbséggel, hogy így valóban megtanulhat a gyerkőc – vagy a felnőtt – gitáron játszani. Több márka közül válogathatunk, nem olcsó befektetés, de ha kiváltja a gitároktatót, máris megéri. A lényege, hogy a gitáron ott gyúlnak ki a pöttyök, ahol a húrokat le kell fogni, app által vezérelt, amibe számos dal, dallam bele van táplálva.

3. Újragondolt Rubik-kocka

GO CUBE Rubik’s Connected fejlett érzékelőkkel felszerelt kocka, amely Bluetooth 5.0-án keresztül csatlakozik a készülékekre letölthető applikációhoz. Pillanatok alatt kezdőből profi Rubik kockázóvá válhatunk. Legyen szó tanulásról, fejlesztésről, tervezésről, vagy szórakozásról, a Rubik alkalmazásával a következő szintre léphetünk. Csatázhatunk online játékosokkal, és csatlakozhatunk a Rubik-kocka közösségéhez.

4. Öröknaptár mechanikus modell

A UGEARS öröknaptárt 14 éves kortól ajánlják. Amilyen látványos, olyan szórakoztató és könnyű összerakni is. Ha pontosan beállítjuk, a naptár 2044-ig megmondja, az adott nap a hét melyik napjára fog esni.

5. Okosvonat

Az Intelino Smart Train okosvonat és pályakészlet a modellvasutak új dimenzióját nyitja meg a vonatbolondok előtt. Futurisztikus formatervezése, valamint kialakítása lenyűgöző funkciókat és az interaktivitás számos lehetőségét rejti. A sínek közé helyezhető színes jelölő elemek segítségével már három éves kortól könnyen „programozható” mozdony beállítástól függően akár száz percig is bírja, újratöltése USB kábelen keresztül egyszerűen történik. A programozott vonatozás mellett lehetőséget nyújt, hogy táblagép vagy okostelefon csatlakoztatásával valós időben is irányítsuk a mozdonyt.

x Promóció
x Promóció
Sport, smink, zsírégetés

Smink sportoláshoz – mehet vagy sem?

Fogyókúra - a legnagyobb hibák.

5 gyakori hiba, amit fogyókúra közben elkövetünk