in

Imádom!Imádom!

A hét legjobb app-ja hátfájósoknak

A koronavírus és a szociális távolságtartás valószínűleg hosszú időre meghatározza azt, hogy mennyire szívesen tartózkodunk idegen emberek közelségében hosszabb időn át. A szokás beépült a mindennapjainkba, és mivel a vírus második hulláma is elérkezett hozzánk is, sokan úgy rendezkedtek be, hogy átalakították korábbi szokásaikat: például az edzőtermi edzés helyett otthoni megoldásokat kerestek.

Az igazi fitnesz-fanatikusok azonban hamar rájöttek, hogy otthon sem kell lemondaniuk a testmozgásról és az egészségmegőrzésről.

Az App Store-ban közel maximális értékelést elérő MoovBuddy Exercise App egy olyan sokoldalú edzéstervet kínáló alkalmazás, ami lehetővé teszi, hogy a tested szinte minden pontját átmozgasd, bármilyen környezetben, hiszen az iPhone-odon mindig elérhető lesz.

x Promóció
A nyak- és hátfájásra hajlamos felhasználók számára hatalmas segítség az app.

Az orvosok és fiziológusok által létrehozott, és a legújabb orvostudományi kutatásokon alapuló MoovBuddy számtalan ötletet ad a kül- és beltéri mozgásformákhoz egyaránt, és bizonyítékokon alapuló ajánlásokkal segít abban, hogy elkerüld a jövőbeni egészségügyi problémákat illetve sérüléseket.

Akik hajlamosak a nyak- és hátfájásra, nagyon kedvelik, hiszen még abban is segít, hogy a már kialakult problémát orvosolja azzal, hogy megtanítja a helyes testtartást.

A több mint 60 edzésprogram, amelyek közel 300 gyakorlatot tartalmaznak, és az egyéni erőnléti szintnek megfelelően beállítható fitnesz-célok a motiváció megtartásában is segíthetnek, és egy egyszeri, megfizethető előfizetéssel egész életeden át elérhetőek maradnak.

Forrás: imore.com

x Promóció
x Promóció

Tökéletes koncertélmény a nappalidban

Így készíts biztonsági mentést