in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

A pro-aging az új anti-aging

Pro-aging az új anti-aging.

Az anti-aging ideje lejárt, hiszen visszafelé nem lehet öregedni, és a folyamat nem megállítható. De attól még nem leszünk kevésbé szépek!

Nem tudjuk megállítani

A bőrgyógyászok szerint a legjobb bőrápolás a megelőzés, az egészséges életmód fenntartása és a bőr változó igényeire való odafigyelés. Az öregedésgátló termékek meglehetősen sikeresek lettek célzott marketingjük révén, amely úgy tünteti fel az öregedést, mintha az annak az oka lenne, hogy valamit rosszul csinálunk. A kozmetikusok, bőrgyógyászok és számos bőrápolási márka most végre arra szólít fel, hogy fontoljuk meg a „pro-aging” megközelítést, amely a bőr természetes fejlődési útjainak támogatására összpontosít.

Az öregedést nem tudjuk megállítani! Ez az élet normális és egészséges része. Az öregedési folyamat reális és pozitív szemlélete, valamint a test természetes védekezőképességével való együttműködés sokkal modernebb koncepció, mint a korábbi mindenképp fiatalítani akaró megközelítések. Ahogy ez a filozófia egyre nagyobb lendületet kap, úgy növekszik a kevésbé invazív bőrápolás népszerűsége, amely támogatja a bőr organikus öregedését, a testtel együttműködve, ahelyett, hogy ellene dolgozna. Ez pedig egészségesebb megjelenést eredményez.

x Promóció

Pro-aging vagy anti-aging?

Mi is a különbség pontosan a pro-aging és az anti-aging között? Nemcsak a bőrápolás filozófiájának, de a bőrápolás formulájának eltérő megközelítését is jelentheti. Általánosságban elmondható, hogy az anti-aging egy bőrstimuláló, invazív megközelítés, amely megpróbálja megállítani és/vagy visszafordítani a bőr öregedésének természetes folyamatát. Eközben a pro-aging egyensúlyt jelent, és a testünkkel való együttműködést, a hidratálást, az oxidatív stressz elleni küzdelmet és a sejtregenerációt helyezve a középpontba, hogy a bőr a lehető legjobban nézzen ki.

A pro-aging kis kiigazításokról, a szokások átalakításáról szól, ahogy öregszünk, és lassú és kiegyensúlyozott lépésekről, amelyek hosszú távon összeadódnak. Az alapvető pro-aging kezelés nagyon egyszerű: tisztítás, védelem és hidratálás (ez hasznos lehet: HIDRATE SPARK v3 okospalack).

Ez az életmódra is kiterjed: egészségünk tükröződik a bőrünkön, ami azt jelenti, hogy a megfelelő alvás, a hidratálás és az egészséges táplálkozás ugyanolyan fontos.

x Promóció
x Promóció
4 lépés az egészséges életmód felé.

Egészséges életmód négy apró lépésben

Így tartsd frissen a memóriád! Ezt edd vizsgák előtt!

Így tartsd frissen a memóriád! Öt étel, amit imád az agy