in ,

Imádom!Imádom! AranyosAranyos WOWWOW

A tökéletes piknik legfontosabb hozzávalói

Piknik a szabadban, így lesz tökéletes!

A piknik remek mód arra, hogy egy szórakoztató napot töltsünk együtt a családdal, vagy a barátokkal, és életre szóló emlékeket szerezzünk.

Anno a társasági élet egyik legközkedveltebb programpontjának számított a piknik, és most újra kezd egyre népszerűbbé válni. Lényege, hogy otthonról hozott finomságokkal és játékokkal felszerelkezve eltöltsünk néhány kellemes órát egymás társaságában, a szabadban.
Mi kell hát egy jó piknikhez? Soroljuk!

Nem mindegy, mibe csomagolunk!

Bár a piknikkosár mindig nagyszerű ötlet, ne feledkezz meg a hűtőtáskáról sem, hogy a romlandó vagy hidegen finomabb dolgokat folyamatosan hűvösen tartsa, néhány fagyasztott jégakkuval kiegészítve.

x Promóció

Nem mindegy, hova megyünk

A legfőbb ok, amiért az emberek a pikniket választják a szabadtéri étkezés más formáival szemben, az a hangulat. A piknik lehetőséget ad arra, hogy elutazz kedvenc parkodba, tavadhoz vagy erdei tisztásodra, és igazán élvezd a helyszínt. Próbálj meg azért árnyékos vagy félárnyékos helyet találni, a tűző nap ugyanis könnyen hazavághatja a jó kedvet.

Nem mindegy, mit iszunk

A pezsgő stílusos ötlet, de ha meleg van, a megfelelő mennyiségű vízivás is elengedhetetlen. Mindenki pakolja be teletöltve a kulacsát. A 680 ml-es Equa Smart okospalackban sokáig hűvös marad az innivaló, ráadásul a palack nyomon követi a vízfogyasztásodat is. Bár ez a mennyiség egy egész napra nem elegendő vízből, néhány órás piknikre kiváló.

Nem mindegy, milyen a hangulat

Ha olyan helyre megyünk, ahol nem zavarunk vele másokat, vagy nem verjük fel a természet nyugalmát a zajjal, érdemes zenéről is gondoskodni. A JAYS s-GO Three vezeték nélküli bluetooth hangszóró különleges kialakításával 360 fokban élvezheted a kiegyensúlyozott hangzást akár 10 órán át. 

Nem mindegy, mit hagyunk magunk után

Bár könnyű elcsábulni az egyszer használatos evőeszközök, tányérok és poharak irányába, érdemes ellenállni, és környezettudatos módon csomagolni. A műanyag gyerektányérok és poharak sem lesznek sokkal nehezebbek egyszer használatos verziójuknál, pakoljuk hát fel inkább ezeket. Mindig vigyünk magunkkal egy nagyobb méretű szemeteszsákot, amibe össze tudjuk gyűjteni az ételmaradékot, papírszalvétákat, egyéb szemetet, hogy otthon majd kidobjuk a kukába.

x Promóció
x Promóció
A csodálatos zöld tea.

Csodálatos zöld tea

Podcast a dugók ellen.

Kiborít a dugó? Hallgass közben podcastot!