in ,

WOWWOW Imádom!Imádom! AranyosAranyos

Árulkodó alvás. A kedvenc pózod sokat elmond a személyiségedről

Árulkodó alvás. A kedvec pózod sokat elárul rólad.

Íme a leggyakoribb alvási pózok és a hozzájuk társuló tulajdonságok.

Alvás közben akár 10-30 alkalommal is változtatunk testhelyzetet egy éjszaka. Az alvási pózt ráadásul sok külső tényező is befolyásolja, például az, hogy mennyire kemény a matracunk, vagy hogy hogyan alszik mellettünk a partnerünk. Ezzel együtt mindenkinek van kedvenc elalvási póza, amely egy brit kutatás szerint az illető személyiségjegyeiről is árulkodik. Lássuk, melyek a leggyakoribbak!

Hason alvás

Hasra fekszel, kezeidet a párnád mellé emelve, fejedet oldalra fordítva, mint egy ejtőernyős. Ez a pozíció az X generációsok és a milleniálok körében tűnik gyakoribbnak. A hason alvók állítólag nem viselik jól a kritikát, és pimasz, merész és szókimondó természet jellemzi őket.

x Promóció

Alvás magzatpózban

Az oldaladon fekszel, a térdeidet a mellkasodhoz hajlítva, összegömbölyödve, mint egy kisbaba. Ez az egyik leggyakoribb alvási testhelyzet, és a nőknél gyakoribb, mint a férfiaknál. Azok, akik így alszanak, érzékeny lelkű emberek, félénkség és befelé fordulás jellemző rájuk.

Egyszerű oldalfekvés

Az oldaladon fekszel, mindkét karodat magad előtt kinyújtva. Aki így alszik, az nyitott, összetett és cinikus. Lassú lehet bizonyos döntések meghozatalában, ha egyszer elhatározta magát, azt tűzön vízen keresztülviszi.

Háton alvás

Az alváslaboratóriumi vizsgálatok azt mutatják, hogy a legtöbb ember (több mint 62%) valójában hanyatt fekve kezdi az alvást, mielőtt más pozíciókba kerülne. A férfiak nagyobb valószínűséggel alszanak így, mint a nők. A háton alvók általában önzetlen, adakozó emberek, akik mindig készek segítő kezet nyújtani vagy meghallgatni, ha baj van.

TIPP: Tudj meg minél többet az alvásodról ahhoz, hogy gondoskodni tudj a megfelelő pihenésről. A matrac alá helyezhető alvásfigyelő a Withingstől méri az alvás ciklusaidat, annak mélységét, a horkolás időtartamát, a szívműködést, hogy minden információ kéznél legyen az éjszakai pihenésedről.

x Promóció
x Promóció
Stresszmentes élet.

A stresszmentes élet titka a házimunka?

A klasszikus roller kiváló sporteszköz!

Klasszikus és praktikus: roller