in

Imádom!Imádom!

Egy okos otthon tud magára vigyázni (Netatmo + Withings)


Az ötletes digitális megoldások számos biztonsági funkciója, időtakarékos megoldása segít, hogy otthonunkból a legtöbbet hozzuk ki, és olyankor is biztonságban tudjuk, amikor nem ellenőrizhetünk mindent személyesen. Ezek az intelligens eszközök persze nem csak a nyugalmunkat és kényelmünket szolgálják: jelentősen csökkenthetik rezsiköltségünket is, emellett pedig segítenek a környezettudatos és még szerethetőbb otthon kialakításában. Lássuk a legnépszerűbb eszközöket:

Nem kell többé rettegni, hogy nyitva maradt-e ajtó…

Az Elgato Eve Motion mozgásérzékelő kompatibilis az Apple HomeKit technológiával, így a hozzácsatlakoztatott egyéb Eve eszközöket vezérelve automatikusan beállítja a tökéletes fényviszonyokat – például az Eve Flare Led lámpát –, amikor belépünk egy helyiségbe, vagy épp elhagyjuk azt, így nincs több felesleges égve hagyott.

Ebben segít az Eve Energy Strip is, amely egy Wi-Fi-n keresztül vezérelhető okoselosztó. Egy alkalmazással vagy a Sirivel is irányítható, a csatlakozók külön-külön is vezérelhetőek, és védettek a túlfeszültséggel szemben. Az eszközzel még az energiafogyasztás is nyomon követhető, így tervezhetővé válnak a költségek is.

x Promóció

Aki nehezen tudja elengedni magát egy fárasztó munkanap után, elég, ha előveszi a MiPow VASO relaxációs illatosítót, és érezni fogja, ahogy a stressz fokozatosan eltűnik – segítségével az otthonunk valóban pihentető menedékké válik.

Nincs rosszabb annál, mint amikor eszünkbe jut, hogy vajon nyitva hagytuk-e az ablakokat és ajtókat? Nincs több kétség, hiszen az Elgato Eve Door & Window ajtó- és ablakérzékelő segítségével távolról is bármikor ellenőrizhető, hogy nyitva vannak-e az ajtók vagy ablakok.  Az eszköz már csak azért is nagyfokú biztonságot nyújt, mert közvetlenül kapcsolódik tulajdonosa iPhone-jához vagy iPadjéhez.

A kerti fényforrások legjobb formája a MiPow Playbulb Solar!

Aki még így sem nyugodt, szeretni fogja a Netatmo beltéri megfigyelő kameráját: a Wi-Fi-vel működő eszköz 1920 x 1080 pixeles felbontással és Full HD felbontással rendelkezik, és képes az arcfelismerésre is.

A kertben töltött perceket kellemesebbé teheti, ha egy igazán környezetbarát eszközzel varázsolunk hangulatos fényeket – akár a vízpartra is. A vízálló MiPow Playbulb Solar kerti lámpa működtetéséhez nincs szükség hálózati forrásra, mivel a napelemek biztosítják az áramellátást az eszköz számára.

A nyaralás alatt sem fog kiszáradni a kert az EVE Aqua intelligens vízszabályozóval.

Aki pedig amiatt aggódik, hogy kiszárad a kert a nyaralás alatt, ideje beszereznie az Eve Aqua intelligens vízszabályozót, amellyel a kinti csapokat intelligens vízforrássá alakíthatjuk. Automatikusan aktiválhatóak vagy elzárhatóak az iPhone segítségével, és akár ütemezés is beállítható, így automatizálva az öntözőrendszert.

A cikkben feltüntetett termékeket keresd az iCentre-nél:
Eve Motion – Itt vásárolhatod meg!
Eve Flare Portable Smart LED Lamp – Itt vásárolhatod meg!
Eve Energy Strip – Itt vásárolhatod meg!
MiPow Vaso Aroma okos illatosító – Itt vásárolhatod meg!
Elgato Eve Door & Window – Itt vásárolhatod meg!
Netatmo Welcome Indoor Security Camera – Itt vásárolhatod meg!
MiPow Playbulb Solar smart LED – Itt vásárolhatod meg!
Eve Aqua Smart Water Controller – Itt vásárolhatod meg!

x Promóció
x Promóció

Ne pánikolj, a szerviz házhoz jön!

iPhone

Mikor cseréljek akkumulátort a telefonomban?