in

Fedezd fel a természetet – biztonságban!


A kisebb magyarországi kirándulások a népszerű túrahelyszíneken általában nem okoznak gondot, egyrészt mert egyértelmű jelzéseket találhatsz mindenhol, másrészt ezeket a helyeken viszonylag sokan vannak, főleg hétvégén vagy munkaszüneti napokon.

De ha jó edzésben vagy, megpróbálkozhatsz egy hosszabb úttal is. Nincs ötleted? Az iOS-re is elérhető Természetjáró, a túravezető app gyakorlatilag egy online, interaktív útikönyv Magyarországról, ami számtalan lehetőséget kínál.

A gyalogos, biciklis vagy vízi útvonal-ötleteken túl számos térképet tartalmaz, amelyek offline módban is elérhetőek, és ha igényled, akár navigál is. Bemutatja az összes fontos látnivalót, ahogy a szálláshelyeket is.

Akkor sem kell aggónod, ha a látnivalók elterelték a figyelmed.

Ha szereted a természetet, és szeretnéd jobban megismerni a népszerű magyarországi látnivalókat, a Természetjáró, a túravezető alkalmazás társ lesz ebben. Attól sem kell tartanod, hogy eltévedsz: egyrészt az alkalmazás folyamatosan jelzi az aktuális helyzeted, másrészt ha mégis elbizonytalanodnál, vagy esetleg egyedül indultál, és elakadt a biciklid, iPhone-oddal vagy az Apple Watch-oddal mindig biztonságban vagy.

Az SOS/Vészhelyzet funkció kifejezetten hasznos ilyen helyzetekben, hiszen a már korábban hozzáadott kontaktszemélyeket azonnal értesíti, a pontos tartózkodási helyedet is megjelölve – ez különösen akkor fontos, ha esetleg eszméletlen vagy. Az esésészlelés funkció még azt is érzékeli, ha baleset ért, és mozdulatlan vagy. De a funkció abban is a segítségedre lesz, hogy könnyedén felhívhasd a vészhelyzetekre fenntartott helyi telefonszámot, így tűrázás közben is maxmimális biztonságban érezheted magad.

x Promóció
x Promóció
x Promóció

Hol ez a kutya már megint?!

Nincs gyereknapi ajándékötleted? Nekünk van!