in ,

Imádom!Imádom! AranyosAranyos WOWWOW

Fontos kiegészítők hosszabb autóútra – ezeket vidd magaddal!

Fontos kiegészítők hosszabb autóútra

Az alábbi kiegészítők mindenképp legyenek a kocsiban! Vegyétek elejét a problémáknak, és csak felkészülten induljatok hosszabb autókázásra!

Akár síelni indultok, akár egy messzebb fekvő wellness-szállóba, jó, ha az alábbi tárgyakat bekészítitek a kocsiba. Ezekkel ugyanis sok későbbi bosszúságot elkerülhettek, főleg télen, amikor az utak és az időjárás is gyakran kiszámíthatatlan. Íme a legfontosabbak!

Meleg pokróc és kényelmes csizma, mindenki számára

Meg ne történjen, de ha mégis: ha véletlenül lefullad az autó a semmi közepén, fontos, hogy mindenkinek legyen olyan lábbelije, amiben akár hosszabb távot is kényelmesen el tud gyalogolni. A pokróc akkor jöhet jól, ha bármi gond van a fűtéssel, vagy ha a család úgy dönt, csak egyvalaki indul el segítséget hozni.

x Promóció

Telefontöltő

A telefonok ma már jóval több funkciót ellátnak, mint korábban, segítenek a navigációban, sőt, még elemlámpának is kiválóak. Feltéve, ha van bennük töltés. Épp ezért sosem szabad elindulni otthonról autós töltő nélkül. Az iOttie Easy OneTouch 2 vezeték nélküli autós töltője például telefontartó is egyben, kiválóan rögzíti a készüléket utazás közben, a rögzítő karoknak köszönhetően többféle készülékkel is működik. Qi vezeték nélküli töltés technológiájának köszönhetően pedig utazás közben sem kell lemondani a készülék akkumulátor üzemidejéről. Az OMNIA C1 gyorstöltő pedig 36 W-os két porttal rendelkezik, USB-C PD + USB-A QC 3.0 technológiával, és akár négyszer gyorsabban tölt, mint más hagyományos autós töltők – ha pillanatok alatt kell az energia.

Külső akkumulátor

Mert mi van akkor, ha behal az autó? A legrosszabb forgatókönyv télen a nem induló kocsi és a lemerült mobiltelefon. A RockStar külső akkumulátorral például, biztos lehetsz benne, hogy eszközeid hosszú ideig használatra készek maradnak majd. Ez az eszköz még a legnagyobb igényeket támasztó felhasználók számára is megfelelő megoldásként szolgál, mint biztonsági áramforrás. Két USB portja és az összesített, 3,4 amperes kimeneti árama segítségével kettő eszköz gyors és hatékony töltésére is képes egyidejűleg.

Szórakozás a gyerekeknek

Ez persze nem létszükséglet, de az idegrendszerednek, a koncentrációdnak és a türelmednek jót tesz, ha a gyerekek elfoglalják magukat valamivel, amitől még okosodhatnak is út közben. A GO CUBE Edge akár egy óra alatt megtanítja a gyerkőcöket – interaktív módon – kirakni a Rubik kockát, utána pedig mehet a versengés, hogy kinek megy gyorsabban.

x Promóció
x Promóció
Okos otthon a nagyobb bajok ellen.

Az okos otthon segít elkerülni a váratlan baleseteket

Újévi fogadalmak

A teljesíthető újévi fogadalmak titka