in ,

Imádom!Imádom! AranyosAranyos WOWWOW

Így tisztítsuk a fehér bőr táskákat és cipőket

Így tisztítsuk a fehér velúr cipőket és táskákat

Mutatós, ám nem túl praktikusak a fehér bőrből készült kiegészítők. Ezekkel a trükkökkel azonban viszonylag sikeresen meg tudjuk őket tisztítani. Mutatjuk, hogyan tisztítsuk a fehér bőrt!

Cipők (például bőr edzőcipők) esetében először vegyük kezelésbe a cipő talpának oldalsó részét, ami nem bőrből készült. Erre a mosogatószeres dörzsiszivacs lesz a legalkalmasabb. Ezt ne használjuk a cipő bőr részein, mert eltávolíthatja a bőr felső rétegét.

A következő lépésben jöhet a bőr felsőrész: nedvesítsünk be egy tiszta pamutrongyot, és dörzsöljük át vele a sima kézi szappant, hogy habot képezzünk. Ezzel tisztítsuk meg a bőrt részenként haladva gyengéd, körkörös mozdulatokkal.

x Promóció

A makacs foltokat (például ha a táskánkat befogta a farmerünk kékje), szódabikarbónával távolítsuk el, amely egy igen kíméletes súrolószer. Szórjunk szódabikarbónát egy tisztítókendőre, és óvatosan dörzsöljük a nyomot, amíg el nem tűnik.

Így tisztítsuk a fehér velúr cipőket és táskákat

Kezdjük az egész műveletet a cipő vagy táska átkefélésével egy puha sörtéjű kefével, hogy eltávolítsuk a lazább szennyeződéseket, az utcai por nagy részét.

Ha vannak rajta olajos foltok, azokat szórjuk be kukoricakeményítővel vagy hintőporral, hogy felszívják az olajat. Hagyjuk állni legalább egy órán át, majd keféljük ki újra.

Óvatosan dörzsöljük ki a foltokat egy művészellátóban beszerezhető gyurmaradírral.

Ha a radír nem távolítja el a foltokat, mártsunk egy ruhát hígitott ecetbe, és óvatosan dörzsöljük át vele a foltos területeket. Töröljük le a kezelt területet papírtörlővel, majd hagyjuk megszáradni.

TIPP: Rajongsz a fehér kiegészítőkért? Igazán stílusos védelemben részesítheted a laptopodat a Red Ant Macbook Pro hófehér bőrtokjával, amely kézzel varrott, és amely nagyon komoly minőségellenőrzésen esik át, mielőtt a boltokba kerülne. Praktikus és rendkívül elegáns is egyben!

x Promóció
x Promóció
A klasszikus roller kiváló sporteszköz!

Klasszikus és praktikus: roller

Vörös - a szezon színe.

A hódító vörös – eredeti és stílusos