in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Jelek, amikről meggyőződhetsz, hogy a diéta működik

Diéta, sikeres diétázás.

Akkor is, ha a mérleg még nem egészen ezt mutatja…

Honnan tudhatod, hogy haladsz-e a fogyási célod felé? Hatásos-e a diéta, amit követsz? Először is, tölts kevesebb időt a mérlegen – legalábbis olyan mérlegen, ami csak a kilókat mutatja. Ehelyett összpontosíts erre a 3 kiváló haladási mutatóra.

Tudhatod, hogy működik a diéta, ha…

1. Energikusabb vagy

Már nincs szükséged hét eszpresszóra a nap folyamán, és könnyűszerrel birkózol meg a munkahelyi kihívásokkal. Sőt, mi több, még a délután három órás büdzsémegbeszélés alatt sem esik nehezedre odafigyelni.

x Promóció

A jó táplálkozási terv a megfelelő edzésprogrammal kombinálva energiát ad – állandó, egyenletes, egész napra elegendő energiát, nem pedig rövid pezsgést és gyors összeomlást. Ha jól csinálod, hamarabb megtapasztalod ezt, mint hogy a mérleg mutatója elindulna lefelé.

2. Már nem annyira szorítanak a ruháid bizonyos testtájékon

Az izmok és a csontok sűrűbbek, mint a testzsír. Amikor a testzsírunk izommá alakul, gyakran nehezebbek leszünk, de kisebbek, karcsúbbak is (legalábbis bizonyos területeken). A nőknél különösen jellemző, hogy a mérleg száma emelkedik, de a ruhaméret csökken. És persze a csontsűrűség is javul megfelelő mennyiségű sport és helyes étrend mellett. Ha a könnyűszerrel begombolódó farmered nem elég, hogy meggyőzzön, szerezz be egy okosmérleget, ami szám szerint mutatja majd a test zsír-izom arányában beálló változást. A Withings Body+ White okosmérleg szabadalmaztatott Position Control technológiát alkalmaz a legpontosabb testösszetétel-értékek (testtömeg, testzsír és víz százalékértéke, valamint az izom- és csonttömeg) megjelenítésére. A Withings Body+ azonnal megjeleníti a képernyőn a visszajelzéseket, automatikusan szinkronizálja az okostelefont, és segít elérni a célokat.

3. Elégedett vagy az étkezések után

Nem, nem jóllakott, hanem elégedett – fontos különbség. Az új táplálkozási terveddel lassan étkezel. Friss ételeket választasz. Kevesebb helyet hagysz az étrendedben a feldolgozott ételeknek, amelyek felpörgetik az étvágyadat, de soha nem töltenek el, vagy hamar megéhezel utánuk. A friss gyümölcsök, zöldségek, húsok, halak, babok és hüvelyesek táplálnak téged, és segítenek, hogy jól érezd magad. Jelzik a bélrendszerednek és az agyadnak, hogy minden oké, nem fenyeget a éhhalál. Az érzésben az is segít, ha figyeled a napi vízfogyasztásodat, és az előírásoknak megfelelő vízmennyiséget megiszod. A HIDRATE SPARK v3 okospalack nyomon követi a vízfogyasztásodat, és világít, hogy emlékeztessen az ivásra az ingyenes Hidrate alkalmazáson keresztül, amely Bluetooth által működik.

x Promóció
x Promóció
Emojik és jelentésük. Emoji lexikon.

Ezek a leggyakrabban használt emojik. Mutatjuk a pontos jelentésüket is

Sminktrükk kialvatlanság ellen.

Négy hatékony sminktrükk kialvatlanság ellen