in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Könnyebb ébredés? Így indulhat energikusan a reggeled

Könnyebb ébredés - ezt csináld!

Az alvás a pihenés és a regenerálódás ideje. De az alvással együtt jár az ébredés is, ami sokak szerint nem egy kellemes folyamat. Te is az a típus vagy, aki nehezen kel ki az ágyból reggel? Az alábbi tippekkel energikusabbá és élvezetesebbé varázsolhatod a napod indulását.

Ötször lenyomod a szundi gombot? Nem szólsz senkihez az első hatalmas bögre kávéd elfogyasztása előtt? Nos, lehet, hogy nem vagy egy kifejezett pacsirta-típus, de attól még érdemes megpróbálkozni az alábbi trükkökkel, hogy kellemesebbé váljanak a reggeleid. A könnyebb ébredés rajtad is múlik!

Tartsd az ébresztőórát az ágyból elérhetetlen távolságban

Tedd az ébresztőórát vagy a telefont messze az ágyadtól. Ez arra kényszerít, hogy fizikailag is felkelj az ágyból, hogy kikapcsold. Ha már talpon vagy, kevésbé valószínű, hogy megnyomod a szundi gombot, és visszaalszol, hiszen már ennyi mozgás is elég ahhoz, hogy „éber-üzemmódra” váltson a szervezeted.

x Promóció

Ágyazz be

Ha azt szeretnéd, hogy reggel produktívabbnak érezd magad, a legegyszerűbb dolog, amit ezért megtehetsz, hogy beágyazol. Lehet, hogy apró feladatnak tűnik, de sikerélményt jelent, ami sikerre készít fel a nap hátralévő részében. Ráadásul az ágy megvetése sokkal kényelmesebbé teszi az ágyat, ahová egy hosszú munkanap után lefeküdhetsz.

Egyszerűsíts

A reggeli rutinod legyen rövid és könnyen elvégezhető. Ha minden reggel egy hatalmas tennivaló-lista fogad, nem csoda, hogy túlterheltnek és kimerültnek érzed magad, mielőtt még felkelsz az ágyból. Ha a reggeli rutinodat egyszerűbbé teszed, hajlamosabb leszel betartani azt, és nyugodtabban, összeszedettebben kezdheted a napot.

Javíts az alvásod minőségén

Az Apple Watch Series 7 alvásmonitorozó funkciója lehetővé teszi, hogy beállítsd az alvás időtartamát, valamint a lefekvési és ébredési időt. Hogy segítsen a felhasználóknak egy egészséges lefekvési rutin kialakításában, amely segíti a szervezetet az alvásra való felkészülésben, az Apple egy Wind Down nevű funkciót is beépített, amit segíthet az esti ellazulásban, kikapcsolódásban.

Igyál vizet

Egy nagy pohár víz ébredés után segít biztosítani a szervezetednek a nap kezdetéhez szükséges hidratáltságot. Emellett az enyhe dehidratáltságból eredő álmosságot is megszüntetheti. A dehidratációnak ugyanis gyakori tünete lehet a fáradtság. Ha igazán szeretnéd felturbózni az anyagcserédet, igyál egy pohár szobahőmérsékletű, citrommal és fahéjjal ízesített vizet.

x Promóció
x Promóció
Legjobb appok költségkövetésre.

A legjobb appok a költéseid nyomon követéséhez

Napvédő krémek a nyár kötelező tartozékai

A napvédő krémek a nyár kötelező tartozékai