in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Kövesd 2022 legmenőbb stílustrendjét: biznisz-look újraértelmezve

Biznisz-look újraértelmezve.

Nem kell ahhoz kőkemény üzletasszonynak lenned, hogy ihletet meríts az irodai viseletből. Ezt tették ugyanis a legtrendibb divattervezők is, a végeredmény pedig a merev, fantáziátlan irodai viselet kreatív, letisztult, nagyon nőies újragondolása lett. Mutatjuk, hogyan csempészd be a biznisz-look stílus elemeit a gardróbodba.

Megnyerő sziluettek

Az A-vonalú vagy harangvégű alsók (szoknyák, nadrágok) a legunalmasabb felsőt is feldobják, anélkül, hogy akár a legszigorúbb dresszkód szabályait is áthágnák. Ezek a fazonok ráadásul keskenyebbnek mutatják a derekunkat is.

Biznisz-look újraértelmezve.

Grafit – elegáns de határozott

A fényes és sötét grafitárnyalatok virágkorukat élik, letaszították a trónról a korábban oly közkedvelt világosszürkét. Nem csoda, hisz ez a feketénél csak alig valamivel világosabb, ugyanakkor nagyon élő árnyalat minden bőrszínhez remekül passzol. Komoly és stílusos külsőt kölcsönöz még az okostelefonodnak is, ha ebben a színben választasz hozzá tokot, mint például ezt a NOMAD Sport Case-t.

x Promóció
Biznisz-look újraértelmezve. Telefon tok.

Nőies csavarok

Ha neked túlzottan merev ez a stílus, keress olyan darabokat, amik rendelkeznek némi nőies csavarral. Egy fodor itt, egy ráncolás ott, egy-két berakás amott. Nézz körül, garantáltan találsz majd olyan ingblúzot vagy blézert, amiben a biznisz keménysége mellett jól megfér egy adag lágyság is.

Business-look újraértelmezve.

Minimalista kiegészítők

A biznisz-look és a minimalizmus kéz a kézben járnak, hiszen az üzleti világ viseletének kialakulásában nagyon fontos szerepet játszott a praktikum. Ne félj hát a férfiasabb vonalú laptoptáskáktól, -tokoktól. A Tomtoc új laptoptáskája lekerekített éleivel igazi statement darab, emellett persze teljeskörű biztonságot is nyújt. Tolltartóval, kis és nagy zsebekkel rendelkezik a további kiegészítők tárolásához.

Biznisz-look újraértelmezve.

x Promóció
x Promóció
Vissza a suliba!

Vissza a suliba!

Bőrápolási rutin.

4 tévhit az őszi bőrápolási rutinról