in ,

WOWWOW AranyosAranyos Imádom!Imádom!

Nagytakarítás stresszmentesen – így csináld!

Nagytakarítás stressz nélkül.

Ha nem szeretnénk a nagytakarítás után hullafáradtan bezuhanni a karácsonyfa alá, fogadjuk meg az alábbi háztartási tippeket, tanácsokat.

Az ünnepet megelőző időszak jellemzően nagyon zsúfolt és idegeskedéssel teli, amit súlyosbít a rengeteg háztartási teendő. Könnyen és stresszmentesen megúszhatjuk idén, ha az alábbi szempontok szerint haladunk.

Nagytakarítás helyett több rövid sprint

Ahelyett, hogy a karácsonyt megelőző két napban halálra takarítanánk magunkat, kezdjünk beiktatni már most rövid napi takarításokat. Egy ajtó ma, egy ablak holnap – napi fél óra, és mire elérkezünk a szentestéhez, körbe is értünk. Több részletben meg is van a nagytakarítás!

x Promóció

Írjuk be a naptárunkba

Ha nem tervezzük be naponta ezeket a fél óra-órákat, nem fogunk rá sort keríteni. Írjuk be őket okostelefonunk naptárába, és állítsunk be hozzá emlékeztetőket, hogy érezzük a nyomást.

Nagytakarítás stressz nélkül.

Legyenek reális elvárásaink

Hiába szeretnénk az összes függönyt kimosni és kivasalni, ha tudjuk, hogy ég 23-án is dolgoznunk kell, igazítsuk a lehetőségeinkhez az elvárásokat. Annyit és azt tervezzünk be, amire valóban tudunk időt szakítani anélkül, hogy belepusztulnánk. Mérjük fel, mi legfontosabb a számunkra? A tökéletesen tiszta nappali, ahol a fa fog majd állni? Vagy a ragyogó konyha? Ha ez megvan, tudjuk, mire kell fókuszálni.

Nagytakarítás stressz nélkül.

Használjuk a technológiát!

Ma már igazán okosak a robotporszívók, sőt, nem csak söpörni, de felmosni is tudnak. Gondoljunk csak bele, mekkora könnyítés, hogy míg mi az egyik szobában portalanítunk, a másikban tisztára suvikszolja a padlót egy okos kis kütyü. Az ANKER RoboVac L70 porszívóz és fel is mos helyettünk.

Kellemest a hasznossal

A takarítás nem igényel különösebb koncentrációt, ezért a figyelmünket bátran fordíthatjuk másra is, miközben a bútort fényesítjük. Okosóránk segítségével hallgassuk meg kedvenc podcastjaink legújabb részeit, vagy hallgassunk közben hangoskönyvet.

x Promóció
x Promóció
Legmenőbb télikabátok.

Télikabát? Mutatjuk a legmenőbbeket!

Karácsonyi ajándékötletek kamaszoknak.

Karácsonyi ajándék ötletek kamaszoknak