in ,

Imádom!Imádom! WOWWOW

Öt érv az okosotthon mellett

Az okosotthonoké a jövő, ez Napról napra egyre nyilvánvalóbb, hiszen ezekkel a megoldásokkal nem csak a kényelmünket, de biztonságunkat és egészségünket is szolgáljuk.

Aki már rászánta magát és beszerzett egy robotporszívót, talán nem is érti már, korábban hogyan tudott meglenni nélküle. Hasonló a helyzet más intelligens otthoni kütyükkel is: az ember hamar ráérez a varázsukra és gyorsan hozzászokik az általuk nyújtott kényelemhez. Kétségeid vannak az okosotthon kapcsán? Az alábbiakban megpróbáljuk eloszlatni őket. Íme 5 érv amellett, hogy okosabb otthonra válts.

Okosotthon: leegyszerűsödik az életed

Képzeld csak el: egy hideg téli este elindulsz haza a munkahelyedről, és mire hazaérsz, kellemes meleg és barátságos hangulatvilágítás fogad a lakásban. Az olyan eszközöknek a segítségével, mint a Netatmo Smart Thermostat vagy az EVE villanykapcsoló, ez könnyedén megvalósítható. Mindkettő irányítható az okostelefonról, a kapcsoló pedig hangvezérléssel is működik – elég csak kiadni számára az utasítást.

x Promóció

Környezetbarát, fenntartható és energiatakarékos megoldásokkal gazdagodsz

Ha bárhonnan bármikor beindíthatod a fűtést, felesleges folyamatosan bekapcsolva tartani, így rengeteg energiát (és pénzt) spórolhatsz. Hasonló célt szolgál az EVE Thermo okos radiátorszelep, amely Sirivel együttműködve csak akkor indítja el a fűtést, ha te úgy kívánod. Az EVE Energy okos konnektor pedig segít optimalizálni az áramhasználatot és figyeli a fogyasztást, teljesítményt.

Egészségesebbé válik a környezeted

Ma már vannak olyan okos beltéri egységek, amelyek figyelik a a levegő minőségét, annak páratartalmát, és figyelmeztetnek, ha az egy bizonyos szint alá esik. A Netatmo Healthy Home Coach mindezek mellett még a lakás zajszintjét is monitorozza, ezáltal sokkal pihentetőbb lehet az alvásod, és javulhat a koncentrációd is.

Okosotthon: nagyobb biztonság

Ma már egyre több okosotthonhoz kifejlesztett kamerás védelmi rendszer közül lehet választani, amelyek előnye, hogy arcfelismerő funkcióval rendelkeznek, az infravörös technológiának köszönhetően éjszaka is „látnak” és széles szöget képesek lefedni. Az okostelefonodon valós időben figyelheted a lakásod történéseit, sőt, az ANKER eufyCam 2 kit 3*1 rendszerrel akár szóba is elegyedhetsz velük, hiszen a kamerák nem csak hangszórókkal, de mikrofonnal is fel vannak szerelve.

Hangulatosabbá válik a lakásod

Az energiatakarékos izzók fénye jellemzően nem túl barátságos, viszont az okos LED-eken állítható a fény hőmérséklete és a fény színe is. Az EVE Flare kislámpa emellett hordozható is, így mindig ott lehet, ahol a legnagyobb szükséged van rá.

x Promóció
x Promóció

Egészséges köret variációk sült krumpli helyett

Elfogott a bizonytalanság? Így kezeld!