in ,

WOWWOW Imádom!Imádom! AranyosAranyos

Óvd a bőröd a téli szezonban is!

Óvd a bőröd, téli bőrápolás.

Kerüld el a bőr kiszáradását és őrizd meg a bőrbarrier egyensúlyát a legnagyobb hidegben is. Télen is óvd a bőröd hatékonyan!

A hideg időjárás, a szél és az alacsony páratartalom kegyetlen a bőrünkhöz, könnyen száraz és hámló lesz tőle az arcunk télen. Nemcsak a levegő szárazabb, hanem a beltéri fűtés is további károkat okoz a bőr nedvességtartalmának és védőrétegének. Az eredmény? Téli viszketés, hámlás, kipirosodás.

Holott a bőr egészsége nem csak a megjelenés miatt fontos, hanem elsősorban azért, mert a bőr a szervezet számos alapvető feladatát látja el. Mintegy pajzsként szolgál a külső negatív hatások ellen. De ha rés van a pajzson, azt a szervezet is megérzi. Íme, hogyan gondoskodhatsz a bőr egészségéről a legzordabb időben is.

x Promóció

Gyengéd tisztítás

Tisztítsd meg a bőröd esténként, de ne vidd túlzásba. A túl sok tisztítás eltávolítja a bőr természetes lipidrétegét. Elég, ha naponta egyszer megmosod az arcod gyengéd kétfázisú arclemosóval, utána egy tonizáló vízzel állítsd helyre a pH-értékét.

Gazdag hidratálás

Ilyenkor bizony jól jönnek a rétegek: a hialuronsavas vizes szérumot követheti a ceramidokban gazdag hidratálókrém, a végén pedig érdemes egy CBD-kivonattal gazdagított arcolajjal lezárni műveletet.

Párásítás

A száraz levegő valósággal kiszívja a nedvességet a bőrből. A szobapárásítók nagyon hasznosak lehetnek. A penész és a gombásodás csökkentése érdekében azonban ügyeljen a készülék tisztítására és a víz cseréjére a gyártó utasításainak megfelelően. Ha íróasztalnál dolgozunk, tegyünk magunk mellé egy hidegpárásítót, és dúsítsuk a vizet citrom, narancs vagy teafa illóolajjal – ez nagyban javítja majd körülöttünk a levegő minőségét.

TIPP: A relaxációs MiPow aroma diffúzor pihentető aromás hideggőzt bocsát ki, és közben 5 féle relaxációs dallammal rendelkezik. A hangulatodnak és a bőrödnek egyaránt segíthet.

Fókuszáltabb törődés

Hetente kétszer egy gyengéd hámlasztóval távolítsd el a bőrödről a maradék szennyeződéseket és az elhalt hámsejteket, majd tegyél fel egy gazdag hidratáló éjszakai maszkot. A bőröd hálás lesz a gondoskodásért!

x Promóció
x Promóció
Ragyogó smink - hidegben is.

Ragyogó smink hideg időben

Sapka vs. frizura? Így óvd meg a hajad!

Sapka vs. frizura