in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Ragyogó tisztaság az otthonodban

Ragyogó tisztaság az otthonodban.

A padló tisztításának nem kell hatalmas feladatnak lennie. Csak tudni kell, mihez melyik módszert érdemes bevetni. Mutatjuk hogyan lesz ragyogó tisztaság a padlón is!

Ahány burkolat, annyi féle tisztítószer és jó tanács. Hisz minden padlótípus más dologra kényes, mindegyik esetében valami másra kell különös figyelmet fordítani. A szőnyegről nem is beszélve!

Íme, az otthonodban található padlóburkolatok egyszerű és stresszmentes ápolására vonatkozó tippjeink

x Promóció

Fapadló

Az, hogy milyen gyakran tisztítod a keményfa padlót, attól függ, hogy hány ember és háziállat van az otthonodban, és milyen nagy a forgalom. Ahhoz, hogy a fapadló a lehető legjobban nézzen ki, általában hetente legalább egyszer érdemes felsöpörni, felporszívózni vagy egy száraz törlőronggyal portalanítani. Mossuk minél ritkábban, nagyon jól kicsavart, alig nedves ronggyal, és minimális, kifejezetten fapadlóhoz készült mosószerrel.

Csempe

Ami a csempepadlók legjobb tisztítószereit illeti, kerüljük a szivacsokat, szivacsos felmosókat, mert azok belenyomhatják a piszkos vizet a fugába. Ha forgalmas helyen vagy konyhában van csempepadlónk, söpörjünk gyakran, mert az apró koszszemcsék vagy nagyobb szemétdarabok megkarcolhatják a csempét.

A legjobb – és legpraktikusabb – megoldás egy robotporszívó és -felmosó, amit igényeinknek megfelelően be tudunk programozni. Az Anker Eufy RoboVac L70 Hybrid robotporszívó iPath lézeres navigációval, 2 az 1-ben söprés és felmosás funkcióval, BoostIQ technológiával, motorizált tisztítóecsettel, 2200Pa szívóteljesítménnyel rendelkezik. Intelligens felmosás funkció esetében szabályozza a vízmennyiséget, ezáltal hatékonyabban és gazdaságosabban tisztít. Az EufyHome alkalmazás segítségével pedig állíthatod a felmosás intenzitását, ezáltal is jobban alkalmazkodva a csempézett felületekhez. A ragyogó tisztaság garantált!

Szőnyeg

Kerüld a folteltávolító mosószerek használatát a szőnyegeken, mert ezek túl sok vizet igényelnek az alapos öblítéshez, és a szőnyegből nem megfelelően kiöblített folteltávolító mágnesként vonzza majd magához a szennyeződéseket. Hetente legalább kétszer érdemes porszívózni, hogy eltávolítsd a felületen ülő baktériumokat, szennyeződéseket, megakadályozva így, hogy azok beépüljenek a szőnyeg mélyebb rétegeibe. Ezeket a mélyen beépült szennyeződéseket hathavonta vagy évente végzett, alapos gőztisztítással lehet eltávolítani.

Az Anker Eufy HomeVac S11 Reach vezeték nélküli porszívó akár 120AW szívóteljesítménnyel is bír, 40 perc üzemidővel, állítható szívóerővel, morzsaporszívó funkcióval rendelkezik. Ez utóbbi rendkívül jól jön a kanapék, fotelek tisztításához.

x Promóció
x Promóció
Rezsicsökkentés okosan.

Rezsicsökkentés okosan: spórolj a mindennapos vízhasználaton is!

Ne süsd meg a laptopod!

Ne süsd meg a laptopod!