in

Imádom!Imádom!

Robotvilág gyerekszemmel

iPhone

A robotika és az informatika egyre inkább átszövi a mindennapjainkat. Az idősebb generációknak is meg kell barátkozniuk az új eszközökkel, és az is biztos, hogy a jövőben senki számára nem lesz elkerülhető a technikai eszközök használata – elég csak arra gondolnunk, hogy milyen sok automatával találkozhatunk a mindennapi ügyintézések során.

Szülőként gyakran el kell gondolkoznunk azon, hogy hogyan tudjuk gyermekeinket a leghatékonyabban felkészíteni ezen eszközök használatára, hogy ne kerüljenek majd hátrányba amiatt, mert nem ismerték meg és sajátították el készségszinten a gyakorlati tudást.

Sokat segíthet, ha odafigyelünk arra, hogy játékaik ne csak szórakoztatóak legyenek, hanem a képességeiket is fejlesszék.
Ma már nemcsak a kisfiúk, hanem a kislányok érdeklődését is felkeltik az új elektronikai eszközök, ezek közé tartoznak a minirobotok is.

Az UBTECH által kifejlesztett Jimu robot a fejlesztőjátékok új generációja. A Tankbot programozható robot segítségével a gyerekek a hagyományos építő játékok előnyei mellett a programozás és a robotika világát is megismerhetik saját fantáziájukat és ügyességüket alkalmazva.

A 190 darabból álló készletből a megtervezett karakteren kívül bármit megépíthetnek a gyerekek, és a robot infravörös érzékelőjének köszönhetően manőverezésre is képes, felismeri az előtte lévő tárgyakat, valamint a fogási-emelési képessége segítségével kisebb tárgyak szállítására is alkalmas. A hozzá tartozó applikációval irányítható, így az interaktív játék egyszerre tanít a robotika alapjaira, fejleszti a kreativitást és szórakoztat is.

x Promóció
x Promóció
x Promóció

Segítség, nem működik a Mac-em!

Ne pánikolj, a szerviz házhoz jön!