in

Sport okosan!

Apple watch


A stílusos, intelligens és a legújabb technológiát képviselő orvostechnikai eszközök időt és energiát spórolnak neked, hogy a szabad perceidet arra fordítsd, amire igazán szeretnéd.
 

Sportolj okosan!
A WIWE szívdiagnosztikai eszköz jelzi, ha stroke fenyeget.

Apple Watch Series 5 GPS

Segítségével ellenőrizheted a plzusod és a szívritmusod, de azt is jelzi, ha a környezeted zajszintje olyan magas, hogy károsíthatja a hallásod. Fitneszcéljaid elérésében megbízható társ, bármilyen szinten űzöd is az adott sportot, és még edzésterveket is biztosít számodra. Folyamatosan mozgásra motivál, miközben könnyedén nyomon követheted a fejlődésedet. Legnagyobb előnye éppen az, hogy emlékeztet: a mindennapi testmozgás, a rendszeres sport nélkülözhetetlen.
 

x Promóció

WIWE szívdiagnosztikai eszköz

Az EKG-görbét okos algoritmussal kiértékelő WIWE jelzi, ha hirtelen szívmegállás vagy stroke fenyeget. A fő funkcióján kívül méri a vér oxigénszintjét, a pulzusszámot, a megtett lépéseket és az elégetett kalóriát is.
 

Nokia Body+

Ez a mérleg mindent elmond neked, amit tudnod kell – akár egy személyi edző. Nyolc alkalomra visszamenőleg mutatja a fejlődésedet, méri a testösszetételt, szembesít a testzsírszázalékoddal, és még az időjárásról is tájékoztat.
 

Sport okosan.
Az egészséges életmód fenntartása életed minden szakaszában kiemelt jelentőséggel bír.


iHealth View BP7s vérnyomásmérő

Az iHealth View vérnyomásmérő méri a vérnyomást, a szívveréseket és felismeri az esetleges szívritmuszavart. Találd meg a legideálisabb pontot a csuklódon az alkalmazás segítségével és a LED-kijelzőn azonnal láthatod is az eredményeket. Az iHealth View akár 120 mérést is képes megjegyezni, mielőtt szinkronizálnád a telefonoddal, így hosszútávon önmagában is használható.
 

iHealth NEO Intelligens vérnyomásmérő

A felkaron mérő vérnyomásmérő, vezeték nélküli bluetooth adatküldéssel akár az iPhone-hoz, akár az iPad-hez csatlakoztatható, így az eredmények naplózása gyerekjáték.
 

iHealth érintésmentes hőmérő

Az iHealth Thermometer egy infravörös szenzorral működő hőmérő, amely 1 másodperces méréssel képes kimutatni a testhőmérsékletet. Érintésmentes kialakításának köszönhetően biztonságos és higiénikus, így fertőző betegség esetén is alkalmazható. Használata igazán egyszerű, és profi kijelzőjével akár sötét környezetben is könnyen olvasható.
 

Sport okosan.
Az okos diagnosztikai eszközökkel a család minden tagját biztonságban tudhatod.


Nokia Thermo

Nokia halántéki lázmérője 16 infravörös szenzorral 4000 mérést készít a legpontosabb eredmény érdekében, ráadásul akár 8 személy adatait is képes tárolni. Az adatokat Wi-Fi-n vagy bluetooth-on keresztül azonnal szinkronizálja az iPhone-oddal vagy az Apple Egészség alkalmazással.
 

A cikkben feltüntetett termékeket keresd az iCentre-nél:
Apple Watch Series 5 GPS – Itt vásárolhatod meg!
WIWE szívdiagnosztikai eszköz – Itt vásárolhatod meg!
Nokia Body+ – Itt vásárolhatod meg!
IHEALTH View BP7s vérnyomásmérő – Itt vásárolhatod meg!
iHealth NEO intelligens vérnyomásmérő – Itt vásárolhatod meg!
iHealth érintésmentes hőmérő – Itt vásárolhatod meg!
Nokia Thermo – Itt vásárolhatod meg!

x Promóció
x Promóció
iPhone

Mindig az eredetit válaszd!

Hol ez a kutya már megint?!