in

Hogyan tisztítsam az iPhone-t? Mutatjuk


Ismét egyre nagyobb hangsúlyt kap, hogy a gyakran használt eszközeinket hogyan fertőtlenítsük. A hogyan tisztítsam az iPhone-t is egy egyre gyakrabban felmerülő kérdés. Íme néhány tipp, hogyan pucold meg – minden szempontból – megfelelően az iPhone-odat!

Aki fertőtleníteni szeretné a készülékét, 70 százalékos izopropil-alkoholos törlőkendővel vagy Clorox fertőtlenítő törlőkendővel finoman áttörölheti az iPhone külső felületeit.
Emellett alapszabály, hogy mind a telefon, mind a tok tisztításához szöszmentes kendőt használj, ami lehet mikroszálas törlőkendő vagy pl. szemüvegtörlő kendő.

Az ablaktisztító, háztartási tisztítószer, sűrített levegő, aeroszol, oldószer, alkohol, ammónia, súrolószer és hidrogén-peroxidot tartalmazó tisztítószer használatát kerülni kell, mert tönkreteheti az eszköz eredeti védőrétegét.

A nedves, szöszmentes kendőn kívül jó szolgálatot tehetnek a WHOOSH! képernyőtisztítói, amelyekkel mindig vírusoktól és baktériumoktól mentessé teheted bármelyik eszközöd kijelzőjét. Kiszerelésének köszönhetően egyszerűen a kijelzőre permetezheted, majd a hozzá tartozó kendővel meg is tisztíthatod az iPhone-od.

Kiszerelésüknek köszönhetően a képernyőtisztítók már a zsebedben is elférnek.

Az AM LCD-tisztító spray akár a táskádban is elfér, így bárhova magaddal viheted, hogy hatékonyan tisztíthasd bármelyik eszközöd útközben is, ha szükségesnek érzed.

A fentieken túl érdemes azzal is segítened a baktériumok számának csökkentését, hogy olyan tokot választasz, amelyeken eleve kevésbé képesek megtelepedni és tovább élni a kórokozók. A Speck eddigi legvékonyabb és legstrapabíróbb átlátszó tokja, a Presidio Microban antibakteriális védőréteggel rendelkezik, így kifejezetten taszítja és távoltartja a baktériumokat. Az pedig külön előnye, hogy ellenáll az elszíneződéseknek, és még azt is kibírja, ha legfeljebb 4 méter magasból leejtik.

x Promóció

Bármit is a választasz, a cél az, hogy eszközöd ne károsodjon a tisztítás során, és közben te is teljes biztonságban érezd magad a hatékony fertőtlenítésnek köszönhetően.

x Promóció
x Promóció
AirPods

AirPods trükkök: tippek a fülhallgató tisztításához

Értékeljük a hűséged!