in

Szeretnéd biztonságban tudni az otthonod?

Előfordulhat, hogy a kutya sáros lábbal azonnal a kanapén köt ki, miután mindenki eltűnt a házból, vagy hogy a szomszéd macskája rendszeresen átjön – te pedig nem tudod, miért szőrös a kedvenc karosszéked. A tolvajok is éppen akkor jelennek meg mikor a legkevésbé számítasz rá, és a tapasztalatok szerint utólag a legtöbbször nem rekonstruálható, hogy mi történt, és hogy pontosan mit vittek el.

A fenti eseményekben az a közös pont, hogy bizonyos esetekben nagyon hasznos lenne, ha könnyedén haza tudnál nézni, amikor szükségét érzed. A Netatmo Welcome Indoor Security Camera képes felismerni arcokat, így a családtagok hazaérkezéséről név szerint küld értesítést, ám mivel ez a funkció személyenként állítható, van, akinél le is kapcsolhatjuk. Az alkalmazás segítségével élőben is láthatjuk, mi történik otthonunkban, de videófelvételen is visszanézhetjük a nap történéseit.  Sőt, a készülék arra is külön figyelmeztet, ha számára ismeretlen személy, vagyis valaki idegen lépne be az otthonunkba. 

Ha aggódsz a lakásod vagy a házad miatt, a riasztóberendezéseken, és kamerákon túl egy videócsengő is elősegítheti, hogy nagyobb biztonságban érezd az otthonod. A Netatmo intelligens videócsengővel valós időben láthatod és beszélhetsz a látogatókkal okostelefonodon, bárhol is légy a világban. Az sem probléma ha az irodában vagy,  rajta keresztül akár utasításokat is adhatsz a futárnak, hogy nehogy lemaradj egy csomag kézbesítésről. Azonnal fogadhatsz videohívást az okostelefonodon keresztül, amikor valaki csenget, és eldöntheted, hogy kommunikálsz-e az adott látogatóval.

x Promóció

x Promóció
x Promóció

A hét legjobb autós kiegészítői

Digitális varázsceruza kreatívoknak