in

Imádom!Imádom!

Tartsd kontroll alatt otthonod hőmérsékletét!

A Netatmo okos termosztát segítségével bárhonnan szabályozhatod otthonod hőmérsékletét, légy bármerre a világon. Az eszköz alkalmazkodik életmódbeli szokásaidhoz, így amellett, hogy a tevékenységeidnek megfelelő, kellemes hőmérséklet biztosít, optimalizálja az energiafogyasztásod is.

A Netatmo okos termosztát elemzi és kiértékeli a háztartás tagjainak szokásait, figyelemmel kíséri alvási szokásaikat és a házon kívül töltött időszakot is. A hőmérséklet és fűtési diagramok segítségével megismerheted és megértheted saját energiafogyasztásod. Ezt követően személyre szabhatod a beállításokat, vagy választhatod a rendszer által megtanult egyéni szabványokat is. Az eszköz bárki által egyszerűen kezelhető, és mindenkinek hasznos, aki környezettudatosabb életmódra vágyik, valamint szeretné optimalizálni a fűtést, hiszen akár 25% -os energiamegtakarítás is elérhető a segítségével.

A fűtés mellett otthonod levegőjének minőségére is érdemes figyelni, melyhez a Netatmo időjárásjelentés állomás remek megoldást nyújt, hiszen folyamatosan monitorozza a levegő minőségét és hőmérsékletét, valamint CO2-tartalmát. Az alapvető funkciókon túl az időjárás állomás a levegő páratartalmáról, a zajszintről és a légszennyezettség mértékéről is tájékoztatást nyújt. Az eredmény valós idejű adat, melyet egyszerűen megtekinthetsz iPhone vagy Android készülékeden.

x Promóció

Az eszköz az időjárási viszonyokat összefoglaló táblázatokban rögzíti, ezzel megkönnyítve számodra, hogy egy hétre előre megtervezhesd a programjaid, és arra is figyelmeztet, ha ideje szellőztetni, így elkerülheted az oxigénhiány okozta fejfájást és ingerlékenységet.

Az Eve Room kompakt és precíz otthoni eszköz.

Ha a design és a praktikum is fontos számodra, kedvelni fogod az Eve Room beltéri levegőminőség-figyelőt, melynek segítségével egy pillantással ellenőrizheted iPhone-odon vagy iPadeden otthonod levegőminőségét, hőmérsékletét és páratartalmát. A kompakt és tökélyre fejlesztett Eve Room HomeKit-kompatibilis, és elegáns alumínium tokba foglalva biztosítja a legújabb technológiájú precíziós érzékelőket és egy személyre szabható kijelzőt. Alapvető fontosságú elemzései mindig kéznél vannak, hogy egészségesebb döntéseket hozhass.

x Promóció
x Promóció

Vidd haza most, fizess később! 

Új telefonra vágysz? A készülékbeszámítás segíthet…