in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Tippek a hibrid munkavégzés elviseléséhez

Hibrid munka - itt is ott is.

A távmunkának is megvoltak a maga nehézségei, ám az egyre több helyen bevezetett hibrid munkavégzés még nagyobb kihívás elé állít bennünket.

A váltakozó otthoni és irodai munkavégzés kimerítő lehet, mivel ez merőben új megoldásokat, és eddig soha nem látott mértékű rugalmasságot kíván tőlünk. Ám ha az alábbi szempontokat figyelembe vesszük, előbb-utóbb legyőzzük az új helyzet szülte nehézségeket és hatékonyabb lehet a hibrid munkavégzés.

Maradjunk kapcsolatban!

A hibrid munkavégzés esetén rendkívül fontos a tiszta, figyelmes kommunikáció, a mindenfajta félreértések elkerülése végett. A szokásos telefonálás vagy chatcsatornák helyett érdemes mindent e-mailben rögzíteni, hogy gyorsan és pontosan visszakereshető legyen minden információ.

x Promóció

Hibrid munkavégzés esetén mindig használjuk a felhőt

Ha egy mód van rá, felejtsük el a papíralapú megoldásokat. Tartsunk minden fontos dokumentumot, jegyzetet a felhőben, hogy bármikor, bárhonnan hozzá tudjunk férni. Hisz az egyszer itt-egyszer ott típusú dolgozás legnagyobb veszélye, hogy mindig pont valami olyasmire van szükségünk, ami a másik helyszínen van.

Okosan osszuk be az időnket

Igyekezzünk minden személyes megbeszélést egy napra szervezni, hisz a legrosszabb, ha rohangálni kell a munkahelyünk és az otthonunk között.

Gondoskodjunk áramforrásról

A jövés-menés másik nagy veszélye, hogy cserben hagy a létfontosságú kütyünk, telefonunk vagy laptopunk, és épp sehol nem tudjuk tölteni azt. Épp ezért mindig legyen nálunk a töltőnk, ahogyan egy külső áramforrás is. A Belkin MIXIT Power RockStar 6600 tele van energiával, és semmilyen körülmények között nem fog magaunkra hagyni.

Szabjunk kereteket a napjainknak

Ahogy a távmunkában, úgy a hibrid munkavégzés során is fontos a pontos tervezés, időbeosztás és a határaink megtartása. A munkaidőnk igenis legyen kőbe vésve, és válasszuk le azt határozottan a szabadidőnktől.

x Promóció
x Promóció
Okoszeszközök, okosotthonok

Okoseszközök, amelyek a lakás díszei is lehetnek

Stílusos irodai szett a klasszikus elegancia

Stílusos irodai szett a klasszikus elegancia kedvelőinek