in

Tökéletes koncertélmény a nappalidban

Az egyik legszórakoztatóbb kikapcsolódási forma egy jó koncert a barátokkal. A koncertek nemcsak a társaság, hanem a jó zene miatt is segítenek ellazulni, és kilépni a megszokott hétköznapokból.

Erről azonban otthon sem kell lemondanod, hiszen már a nappalidban is tökéletes zenei élményben lehet részed. A gyönyörűen megtervezett, kompakt JAYS s-Living One ideális okos MultiRoom hangszóró, amely elegáns dizájnja mellett kiegyensúlyozott és tiszta hangzással tölti be otthonodat. A hangszóró a közepes méretű szobák hangosítására is alkalmas, így meghatározó hangját élvezheted a hálószobában, a konyhában vagy akár az irodában. Még szélesebb körű élményt szeretnél? Helyezz el további hangszórókat a lakás különböző pontjaira, hogy kedvenc podcastjaid vagy zenéid szobáról szobára követhessenek.

A JAYS hangszórók a design szempontjából sem hagynak kívánnivalót maguk után.

De az otthoni szórakozást a következő szintre emelheted a JAYS s-Living Three gazdag és erőteljes hangzásával is, amelyet úgy terveztek, hogy kényelmesen betöltse a nagy lakótereket, így garantáltan minden alkalmat kihasználhatsz az otthoni kikapcsolódásra egy hosszú munkanap után.

x Promóció

Tökéletes választás azok számára, akik szeretnék élvezni a teljes spektrumú, magával ragadó hangzást, de nem akarnak egy nagyméretű hangfalat elhelyezni az otthonukban. A hangszórók csatlakoztatása a Wi-Fi-hez, vagy a Bluetooth-on keresztül az okostelefonhoz csak egy kattintásnyira van!

A JAYS hordozható hangszóróját bárhova magaddal viheted!

Ha pedig útközben sem szeretnél lemondani a zenei élményekről, szeretni fogod a JAYS s-Go Three Bluetooth-os hordozható hangszórót, melynek kerek, trendi formavilága a legnevesebb skandináv hagyományok előtt tiszteleg, színei pedig Koppenhága és Göteborg stílusát idézi. Különleges kialakításával 360 fokban élvezheted a kiegyensúlyozott hangzást – akár 10 órán át. A minimál dizájn és a lágy textil burkolat alatt egy két-utas hangszórórendszer található, amelyet egy integrált D osztályú erősítő vezérel, és amely a JAYS stílusában kiegyensúlyozott és testes hangot ad. Egy utazótasak is jár hozzá, amely megkönnyíti a hordozhatóságot. Kiváló kiegészítő az olyan alkalmaknál, amikor fontos a hangzás, és a telefon hangszórói egyszerűen már nem bizonyulnak elegendőnek. A beépített mikrofonnal és az intuitív, integrált kezelőszervekkel könnyedén vezérelheted a hangerőt, vagy kihangosíthatod a hívásokat is.

Egyszóval nincs más dolgod, mint megtalálni a hozzád illő hangszórót, hiszen a zene kell!

x Promóció
x Promóció

Egy hely, ahol szakértő segítséget kaphatsz

A hét legjobb app-ja hátfájósoknak