in

Az iPad és a tökéletes multitasking

A multitaskingra való képesség ma már mind a munka során, mind a magánéletben egyre inkább elvárásnak számít. Nem kell bonyolult munkafolyamatokra gondolni, már akkor is szükség lehet két külön alkalmazás egyidejű megnyitására, ha csak egy dátumot szeretnél ellenőrizni, mielőtt megválaszolsz egy emailt, és ehhez egyszerre szeretnéd látni a naptárt és az üzeneteid.

A Gmail végre lehetővé tette, hogy a felhasználók mostantól iPaden is használhassák az alkalmazást Split View nézetben, más iOS alkalmazások mellett. A lehetőség már minden G Suite és Google-felhasználó számára elérhető, és ehhez nem is kell mást tenned, csak annyit, hogy bekapcsolod a multitasking szolgáltatást az iPaden. Ezután húzd felfelé a képernyő alját, és a Gmail mellé máris behúzhatsz jobb vagy bal oldalra bármilyen más alkalmazást is.

A Split View-nak köszönhetően az alkalmazások ablakait az iPad automatikusan átméretezi, így egy jóval kényelmesebb, és a munkát tekintve hatékonyabb formában használhatod az eszközt. Bár az Apple már 2015-ben bemutatta a Split View-t az iOS 9-es verziójához, tehát a Google-nek volt ideje az optimalizálásra, még mindig vannak apróbb hibák a fejlesztésében, de remélhetőleg ezeket a közeljövőben orvosolják.

x Promóció

Forrás: engadget.com

x Promóció
x Promóció

Vidd haza most, fizess később!