in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Érik az akkumulátor csere, ha ez történik

iPhone akku csere

Furcsán viselkedik? Lassú? Indokolatlanul kikapcsol? Egyre megbízhatatlanabb? Lehet, hogy csupán az akku fáradt el benne. Itt az akkumulátor csere ideje!

Az okostelefonod akkumulátora összetett technológián alapszik – számos változó járul hozzá a teljesítményéhez és a hozzá kapcsolódó iPhone teljesítményéhez is. Minden újratölthető akkumulátor korlátozott élettartammal rendelkezik. Egy idő után a kapacitásuk és a teljesítményük annyira lecsökken, hogy muszáj lesz cserélni őket. Az akkumulátorok öregedése hozzájárulhat az iPhone teljesítményének megváltozásához. Egy akkumulátor normál körülmények között 500 teljes töltési cikluson keresztül eredeti kapacitásának 80%-át képes megtartani. Viszont ha az akku kapacitása 80% alá csökken, érdemes elgondolkodni a cserén.

Gyanús jelek

Az okostelefonok rendszerei úgy vannak kialakítva, hogy a lehető legjobban gazdálkodjanak a rendelkezésükre álló energiával. Ha az az energia erősen megcsappant, a rendszer még akkor is arra törekszik, hogy ne álljon le teljesen, inkább a készülék különböző funkcióit lassítja le vagy kapcsolja ki teljesen. Telefontípustól függően, íme, a leggyakoribb jelek, amik arról árulkodnak, hogy gond lehet az akkumulátorral:

x Promóció

Látványos belassulás: az appok lassan nyílnak, lassan reagálnak;

– meglepően gyorsan lemerül a telefonod;

– ok nélkül erősen túlmelegszik;

– ok nélkül csökken a képernyő világítása, a hangszórók hangereje;

– a GPS lokációmeghatározás nem működik pontosan;

– váratlanul kikapcsol a telefon.

Így ellenőrizd

A telefonodon belül meg tudod nézni, hány százalékon áll a telefonod akkumulátorának kapacitása. A Beállítások menüponton belül keresd meg az Akkumulátor füled, majd klikkelj rá a az Akkumulátor állapota fülre. Ha a készülék azt jelzi, hogy aaz akku kapacitása alacsonyabb, mint 80%, ráadásul a készülékednek már „tünetei” is vannak, érdemes megfontolni az akkucserét. Az iCentre hivatalos Apple szervize kizárólag eredeti alkatrészekkel, naprakész szakemberekkel, az Apple nemzetközi előírásai szerint dolgozik, így itt például egészen biztosan jó kezekben lesz a telefonod.

x Promóció
x Promóció
Sportos irodai szett

Stílusos munkahelyi szett a sportos vonal kedvelőinek

Látványos szemsmink

Három gyors, egyszerű és látványos szemsmink