in

Értékeljük a hűséged!

Mindenkinek jólesik, ha egy-egy cég vagy szolgáltató valamilyen formában meghálálja a hűséget. Épp ezért az iCentre is szeretne kedveskedni a vásárlóinak, így törzsvásárlói kártyát bocsátott ki.

Az összegyűjtött pontjaidat rengeteg termékre elköltheted.

Kinek jár a kártya?

Mindenki, aki minimum bruttó 50 000 forint felett vásárol nem kedvezményes, hanem teljes árú (nemcsak Apple) terméket, és hozzájárul, hogy az adatait különböző ajánlatokkal kapcsolatos megkeresésekre is felhasználják, ajándékként jár a kártya.

Milyen előnyei vannak a kártyának?

Minden listaáron történő vásárlás értékének 1 százaléka automatikusan jóváíródik a kártyán pont formájában, amelyek forintnak felelnek meg. Így legközelebb, amikor szükséged van valamilyen műszaki eszközre vagy kiegészítőre, akár be is válthatod, de gyűjtheted is, amíg nagyobb összeg gyűlik össze rajta – csak arra figyelj, hogy az utolsó vásárlástól számított 180 napig érvényes a lehetőség, ezt követően a beváltás megtagadható.

x Promóció

Hol lehet felhasználni a pontokat?

Az iCentre törzsvásárlói kártyát az üzlethálózathoz tartozó iCentre üzletekben lehet használni, és pontjaidat is itt használhatod fel személyes átvétel esetén, mivel ehhez minden esetben az értékesítőkkel történő egyeztetés is szükséges. Ők tájékoztatnak az aktuális pontok számáról, te pedig eldöntheted, mennyit szeretnél felhasználni belőlük az adott vásárlásnál.

A kiválasztott terméket kifizetheted pontokkal, a pontok azonban készpénzre nem válthatóak át.

Szóval ha új eszközre van szükséged, vagy tönkrement valamelyik kiegészítőd, nemcsak a javításban segítenek, hanem a több helyszínen is elérhető iCentre üzletek valamelyikében is.

x Promóció
x Promóció

Hogyan tisztítsam az iPhone-t? Mutatjuk

iPhone

Mindig az eredetit válaszd!