in ,

Imádom!Imádom! AranyosAranyos WOWWOW

Ezek a leggyakrabban használt emojik. Mutatjuk a pontos jelentésüket is

Emojik és jelentésük. Emoji lexikon.

Az emojik használata a viccek játékos illusztrálásából saját nyelvvé nőtte ki magát. De nem biztos, hogy jól használod az emojik egy részét!

Az emojik beillesztése a szövegeinkbe az egyik legfontosabb és legkönnyebb módja annak, hogy online kommunikáljuk érzelmeinket és érzéseinket. A Brandwatch összegyűjtötte a tavalyi évre vonatkozó adatokat, amiből kiderült, melyek pillanatnyilag a legnépszerűbb, legtöbbet használt képes ikonocskák.

Hangosan síró arc emoji 😭

A kontextus igenis számít. A sárga arc, nyitott szájjal jajveszékelve, széles könnypatakokat ontva egy pillanatra összezavarhatja a felkészületlen felhasználót, de nem kell aggódni: bár a 😭 használható a gyász közvetítésére, ezt az emojit túlnyomórészt a pozitív dolgok megosztására használják, és azt jelzik vele, hogy valami annyira vicces, vagy annyira jó, hogy sírunk a nevetéstől/boldogságtól. Ez az emoji a sírva röhögős ikon coolabb verziója. Míg ezt 🤣, vagy ezt 😂 többnyire a milleniálok használják, a Z generáció inkább erre váltott 😭, hogy menőbbek legyenek, mint az „öregek”.

x Promóció

Csillogás emoji ✨

Az internet másik örök kedvence, a csillogás emoji gyakran jár együtt az izgatott üzenetekkel, jó hírekkel. És ennek van is értelme.

A mindennapi csetelésben a ✨-t arra használják, hogy felnagyítsák a szívmelengető, baráti érzelmeket a beszélgetésekben, vagy hogy hangsúlyozzák az újdonságot és általában azt, hogy valami nagyon mesés, csilli-villi, de néha az irónia hangsúlyozására is bedobhatják.

Tűz emoji 🔥

Az internet nyilvánvaló kedvence, a tűz emoji gyakran párosul eredmények vagy sikerek bejelentésével. Amikor nagyszerűen teljesítünk és a világ tetején érezzük magunkat, akkor „lángolunk”!

Könyörgő szemek emoji 🥺

A „nagy kutyakölyökkutya-szemek” emoji többféleképpen is használható. Egyesek arra használják a 🥺-t, hogy tudassák másokkal, hogy feldúltak vagy aggódnak, mások pedig arra, hogy a törődés érzését közvetítsék vele. Akár magadnak szeretnél együttérzést kérni, akár valaki másnak szeretnél érzelmi támogatást nyújtani, a könyörgő arc emoji egy erős lehetőség a közösségi társalgásban.

Itt tovább kalandozhatsz az emojik világában: https://emojipedia.org/ .

x Promóció
x Promóció
Tippek laptop vásárlás előtt.

Három dolog, amit érdemes megfontolni új laptop vásárlás előtt

Diéta, sikeres diétázás.

Jelek, amikről meggyőződhetsz, hogy a diéta működik