Fontos bejelentést tesz ma az Apple


Forrás: macrumors.com


John Prosser neve nem ismeretlen azoknak, akik folyamatos követik a techvilág híreit, hiszen mára az egyik legismertebb kiszivárogtatóvá nőtte ki magát. Véleménye szerint ma, helyi idő szerint reggel 9 órakor az Apple sajtóközleményt fog kiadni az új iPad és az Apple Watch 6. szériájával kapcsolatban.

Prosser már korábban is azt állította, hogy ez a két terméktípus ezen a héten érkezhet, ezért úgy tűnik, a mai sajtóközlemény valóban ezekre vonatkozhat.

Valószínűleg az Apple Watch 6. szériáját jelenthetik be, az iPad esetében azonban némi bizonytalansággal számolhatunk: a kiszivárogtatott információk alapján már korábban sem volt egyértelmű, hogy a techvállalat egy olcsóbb iPad modell, vagy inkább az iPad Air 4 kiadását tervezi, sőt még az is felmerült, hogy esetleg az iPad Pro frissített verziója érkezik. Ezzel kapcsolatban Prosser sem nyilatkozott.
 

Forrás: appleinsider.com


Az viszont szinte biztos, hogy több új Apple termékre számíthatunk, hiszen a hírek szerint a cég a múlt hónap végén nyolc Apple Watch-ot és hét iPadet regisztrált az Európai Gazdasági Közösségnél (EGK), és különböző használati utasítások is kiszivárogtak.

Az EGK-hoz beadott információk gyakorlatilag megerősítik, hogy legalább az új Apple Watch és az iPad két különböző modellje hamarosan megjelenik, így nem megalapozatlan Prosser állítása, miszerint egy keddi sajtóközleményben bejelentik ezeket a termékeket. Prosser egyébként korábban is helyesen jósolta meg az Apple néhány tervét az új termékek bevezetésével kapcsolatban.

Ezzel szemben Mark Gurman, a szintén ismert kiszivárogtató szerint a mai esemény csupán a várva várt új iPhone széria bejelentésének hivatalos időpontjától fog szólni, nem pedig az új termékek bemutatásáról.

Hamarosan mindenre fény derül…

Forrás: macrumors.com