Hollywood nem áll le


Fotó: Claudette Barius / Warner Bros.
Az Öngyilkos osztag is visszatér a képernyőkre

A művészvilágot és a szolgáltatóipar bizonyos részeit teljesen ellehetetlenítette a járványhelyzet. Rengeteg hely bezárt, ahol kormányzatilag nincs megtiltva, ott sem mindig érdemes nyitva tartani, hiszen az emberek karanténban élnek hetek óta a világ szinte minden táján.

A színészeket és a filmszakmát is sújtja a probléma, hiszen a forgatásokon rengeteg ember dolgozik a stábban, így a jövő évi filmbemutatók közül több is elmarad, illetve későbbi időpontra tolódik – annál is inkább, hiszen a mozik és a színházak is bezártak.

Ám nem mindegyik premiert érinti a késleltetés: a Galaxis őrzői (Guardians of the Galaxy) harmadik, és a várva várt Öngyilkos osztag (Suicide Squad) című Marvel-film következő részét is láthatja majd a közönség.
Mindkét filmet James Gunn rendezi, aki elmondta, hogy semmi okuk módosítani az Öngyilkos osztag ütemtervén – szerencsére az utómunkálatok otthonról is zajlanak, egyelőre jól haladnak az alkotók. A bemutató időpontja továbbra is 2021. augusztus 6-a, és a Marvel-film stábja is készenlétben van, bár még nincs kitűzve a premier dátuma.

Taika Waititi is gőzerővel dolgozik a Thor: Szerelem és mennydörgés (Thor: Love and Thunder) című filmjének forgatókönyvén, és ígérete szerint még őrültebb filmre számíthatnak a rajongók Tessa Thomson és Mark Ruffalo szereplésével.

Forrás: wired.com