Így garantálhatod Apple eszközeid biztonságát


A hivatalos szervizszolgáltatás a biztosítás egyik legfontosabb eleme.


Az internetet bejárta annak a fiatal férfinak a videója, aki egy spanyolországi hullámvasúton ülve – remek reflexeinek köszönhetően – elkapott a levegőben egy iPhone-t, amit az előtte ülő ejtett el váratlanul. A történet jól végződött, de ez csak a véletlennek köszönhető. Mit tehetsz, ha nem vagy ilyen szerencsés, és meghibásodott vagy megsérült valamelyik Apple készüléked? Ha igénybe veszed a készülékvédelmet, mindenre van megoldás!

A Készülékvédelem szolgáltatásnak számos előnye van, és akkor sincs probléma, ha nem kötöttél szerződést a vásárláskor: utólag is megteheted, amennyiben az eredeti jótállásból még hátravan legalább 60 nap. Nem kell rejtett költségektől tartanod, viszont mindig rendelkezésedre áll a szervizszolgáltatás – akár házhoz is jönnek a meghibásodott termékért. Az pedig különösen megnyugtató, hogy eszközöd egy hivatalos, megbízható és professzionális Apple szervizbe kerül, ahol kizárólag eredeti Apple alkatrészekkel, és naprakész szakemberekkel gondoskodnak Apple készüléked javításáról.

Milyen garanciatípusok léteznek?

A kiterjesztett garancia szolgáltatással meghosszabbíthatod eszközöd gyári vagy kereskedői jótállási idejét, és biztosíthatod készüléked védelmét rendeltetésszerű problémák esetén.

A baleseti garancia szolgáltatással pénztárca kímélő megoldást kaphatsz azokra az előre nem látható baleseti eseményekre, amelyekre a jótállás, vagy kiterjesztett garancia már nem terjed ki.

A javítási asszisztenciával távoli segítségnyújtás keretében kaphatsz azonnali segítséget a rendeltetésszerű vagy baleseti problémák elhárítására megvásárolt kiterjesztett garancia vagy baleseti garancia szolgáltatásod mellé.

Az sem elhanyagolható szempont, hogy amennyiben a készülék javíthatatlan állapotban van, a Készülékvédelem szolgáltatás biztosítja, hogy a gyártói vagy kereskedői jótállást követően is azonos vagy hasonló paraméterekkel rendelkező új eszközt kapsz – hiszen az élet nem állhat meg!