Ilyen a karantén fotós szemmelMár csak két nap, és zárul a Laboratory Group fotópályázata, melyben arra kérik a résztvevőket, örökítsék meg, mit jelent számukra a világjárvány által megváltozott .

A világ sokkal feszültebb lett, és a stresszes mindennapokat sokan rögzítik a saját szűrőjükön keresztül. A dokumentáció és a művészet segíthet abban, hogy megértsük, hányféle területre gyakorol hatást a járvány. Ugyanaz a helyzet mindenki számára mást jelent – ez a pályázatra eddig beküldött anyagokból is tisztán látszik.

Bár rengeteg fotó érkezett be, május 22-ig még várják a pályaműveket, így aki eddig nem tette, a következő két napban még pótolhatja, és beküldheti saját karanténdokumentumait. A képeket szakmai zsűri fog elbírálni, a zaridofotopalyazat.hu oldalon pedig a közönség is szavazhat.

A verseny az iCentre Apple PremiumReseller támogatásával jött létre, ennek köszönhetően a legjobb képek készítői iCentre Apple Premium Reseller ajándékutalványokat kapnak 200 ezer, 100 ezer és 50 ezer forint értékben, továbbá a díjazott és kiállításra javasolt fotók megtekinthetők lesznek a Laboratory Group honlapján és Facebook-, illetve Instagram-oldalain is június 12-től.