in ,

WOWWOW Imádom!Imádom! AranyosAranyos

Intelligens játékok

Intelligens játékok, okosjátékok.

Unod már, hogy a gyerkőcöd folyamatosan valamelyik képernyő előtt ül? Az alábbi okosjátékokkal felkeltheted az érdeklődését hasznosabb dolgok iránt is.

Digitális korban élünk, és ebből nem zárhatjuk ki a gyerekeinket sem. A mi feladatunk annyi, hogy megtanítsuk őket arra, hogyan használják okosan és mértékkel a digitális technológiákat, illetve hogy olyan alternatívákat mutassunk nekik, amelyek egyszerre szórakoztatják és fejlesztik is őket. Az alábbi intelligens játékok mindkettőt remekül hozzák!

GO CUBE Rubik’s Connected

Az új generációs kockajátékkal interaktív módos, szórakoztatóan tanulható meg a kocka kirakása (akár egy óra alatt). Emellett a gyerkőc online próbára teheti az ügyességét más játékosokkal szemben, és a Rubik kocka lelkes közösségéhez csatlakozhat. A fejlett érzékelőkkel felszerelt kocka Bluetooth 5.0-on keresztül csatlakozik az készülékre letölthető applikációhoz.

x Promóció
Okosjátékok.

A SHIFU forradalmi játékai

A SHIFU különböző játékai világszerte elterjedtek és népszerűek, mivel fejlesztik a logikát, az absztrakt és kombinációs gondolkodást, emellett több hasznos dologra is tanít. A SHIFU Tacto Chess inspirál és elősegíti a lehetséges megoldások felkutatását. Ez a program most 21. századi köntösben, a fizikai világ és virtuális valóság ötvözésével, játékos módon szeretteti meg a gyermekekkel a sakk lenyűgöző világát.

Intelligens játékok, okosjátékok.

A SHIFU Tacto Coding pedig mesejátékok segítségével, játékos formában nyújt betekintést gyermekednek a programozás világába, fejlesztve a logikus és analitikus gondolkodást.

Intelligens játékok, okosjátékok.

UBTECH Jimu Buzzbot & Muttbot programozható robot

A JIMU robot a fejlesztő játékok új generációja. A gyerekek a hagyományos építő játékok előnyei mellett a programozás és a robotika világát is megismerhetik saját fantáziájuk és ügyességük segítségével. Ez lesz az a játék, ami az egész családot lenyűgözi és beszippantja majd.

Intelligens játékok, okosjátékok.

x Promóció
x Promóció
Melyik tablet való nekem? A hatodik generációs iPad mini vagy az iPad Air?

IPad mini vagy az iPad Air?

Sport, edzés 40 év felett.

Sport, edzés 40 felett