in ,

WOWWOW AranyosAranyos Imádom!Imádom!

Interaktív okosjáték: Shifu Plugo

Így lesz a médiafogyasztásra használt eszközből hasznos, készségfejlesztő szórakoztató centrum.

Karácsony előtt sok szülő és nagyszülő, keresztapa és keresztanya töri a fejét a gyerek, az unoka, az unokaöcs és húg vagy éppen a keresztgyerek számára legideálisabb ajándékon. Ám a nap mint nap számtalan vizuális hatásnak kitett csemeték nehezen szakadnak el a kedvenc eszközeiktől, így nem könnyű a feladat. De mit tehetünk, ha nem szeretnénk, hogy eszközhasználat közben egész nap csak haszontalan mozgóképeken lógjon a gyerek? Nos, illesszük a tabletet vagy a telefont egy valós, kézzel fogható környezetbe! A Shifu Plugo gyártója pontosan ezt tette.

A Shifu Plugo a tabletből játszótársat csinál

Így lett a Shifu Plugo AR Interactive Smart Toy egy interaktív AR-t (kiterjesztett valóság) alkalmazó játékrendszer. Két fő elemből áll össze: a játékvezérlőből (ez a tablet vagy a telefon) és a magából a játékkészletből. A játékkészlet megvásárlása után le kell töltenümk a kiválasztott eszközre a Shifu Plugo alkalmazást. A következő lépésben jöhet az összerakás: helyezzük a gamepadot egy sima felületre, tegyük a mobileszközt az erre a célra kialakított nyílásba, majd indítsuk el a Plugo alkalmazást. Az program gyorsan szinkronizál, és a kezdőképernyőre kerül. Indulhat is a móka! A Plugo segítségével ettől kezdve a játékos már a képernyő érintése nélkül kommunikálhat és játszhat a kézzel fogható, valós játékkészletekkel.

x Promóció

A Shifu Plugo AR Interactive Smart Toy kompatibilis az iOS, a Samsung és az Amazon Fire Devices eszközökkel.

A Gamepad az összes Plugo játékkészlettel kompatibilis.

Nincs vezeték, nincs elektronika vagy további hardver; játékrendszerünk beállítása minimális erőfeszítést igényel. Nincs alkalmazáson belüli vásárlás. A Shifu Plugo AR Interactive Smart Toy 4-10 éves korig ajánlott.

A Shifu Plugo elérhető itt: https://www.icentre.hu/kereses?q=shifu

x Promóció
x Promóció
Energiatakarékos otthon.

Energiatakarékos otthon – így lesz az!

Szuper fotók az instára!

Nyűgözd le a követőidet az Instagramon!