in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Kiborít a dugó? Hallgass közben podcastot!

Podcast a dugók ellen.

Íme a legérdekesebb, legszórakoztatóbb magyar nyelvű pocastok, hogy vezetés közben se unatkozz!

Ha te is sok időt töltesz ingázással, dugóban ücsörgéssel, biztosan érdekel, mivel dobhatnád fel ezeket az idegőrlő perceket. Alább négy olyan hazai podcast műsort gyűjtöttünk össze, amelyek inspirálnak, tanítanak, ugyanakkor szórakoztatnak is.

Az élet, meg minden podcast

A műsor vezetője Tóth Szabolcs Töhötöm, aki 2015 és 2018 között – a lap függetlenné válását követően – a Magyar Nemzet főszerkesztő-helyettese volt, korábban a lap Hétvégi Magazinját szerkesztette. Az Oxfordi Egyetemen, a Reuters Intézetnél az állami média digitális terjeszkedésének veszélyeit kutatta.

x Promóció

Ez a podcast-sorozat tulajdonképpen egy mélyinterjú gyűjtemény, ahol olyan prominens személyiségek szólalnak meg, mint Tompa Andrea, Máté Gábor vagy Barabási Albert-László.

Szabados Ági könyves podcast

Több mint 75 epizódnyi könyvekről szóló podcast-beszélgetés után, némi szünet elteltével, Szabados Ági úgy döntött, újra becsekkol a podcast gyártás világába, és megújultan ismét mikrofon mögé ül. A Libertine Könyvesbolt nyitás előtt podcaststúdióvá alakul, és hétről-hétre szenvedélyes olvasókkal, és könyvszeretőket érintő témákkal várja az érdeklődőket.

Lazán és tudatosan – pszichológia a mindennapokhoz

Zakar Anita műsorvezető és dr. Domján Mihály pszichológus podcastja nem véletlenül szerepel a legnépszerűbb hazai műsorok között. A szakértő ugyanis hasznos, a gyakorlatban is bevethető tanácsokkal látja el hallgatóit a legváltozatosabb élethelyzetekre és kihívásokra vonatkozóan.

Hihetetlen történelem

Podcast érdekes és hihetetlen történelmi eseményekről, híres és kevésbé ismert emberekről. Azok is szeretni fogják, akiknek soha nem volt kedvenc tantárgyuk a töri, mivel az itt tálalt sztorik igen szórakoztató köntösbe vannak csomagolva úgy, hogy mindez nem megy a fontos információk kárára. Adj neki egy esélyt!

TIPP: Könnyítsd meg a podcastok hallgatását vezetés közben, és gondoskodj a telefonod töltöttségi szintjéről az IOTTIE Velox Magnetic szellőzőrácsra erősíthető, elegáns és erőteljes gyorstöltő-tartóval.

x Promóció
x Promóció
Piknik a szabadban, így lesz tökéletes!

A tökéletes piknik legfontosabb hozzávalói

Gazdálkodj okosan az időddel!

Gazdálkodj okosan az időddel is!