Még szavazhatsz a legjobb Záridő-fotókra!


A legjobb fotókat a szakmai zsűri díjazza.

A Laboratory Group április 27-én indította el Záridő című fotópályázatát az iCentre Apple Premium Reseller támogatásával, melyben arra kérték a résztvevőket, örökítsék meg, mit jelent számukra a világjárvány által megváltozott élethelyzet.

Mindannyiunk életét felforgatta a koronavírus-járvány, a pályázat célja pedig éppen az, hogy a pályázók a fotózást használják eszközként arra, hogy bemutassák a helyzetre jellemző, az életvitelünket érintő változásokat, illetve azt, ők hogyan élik meg a mindennapokat. A pályázathoz nem szükséges sem profi eszköz, sem szakmai tudás, elég egy jó ötlet, vagy egy jókor elkapott pillanat.

A pályázat május 22-ig tart, és bár a szervezők még várják az újabb munkákat, mostanáig is rengeteg fotó érkezett be, amelyekre a közönség is szavazhat.

A beérkező pályaműveket egy szakmai zsűri bírálja el, a legjobb képek készítői  iCentre Apple PremiumReseller ajándékutalványokat kapnak 200 ezer, 100 ezer és 50 ezer forint értékben, továbbá a díjazott és kiállításra javasolt fotók megtekinthetők lesznek a Laboratory Group honlapján és Facebook-, illetve Instagram-oldalán.

Nevezni és szavazni tehát még mindig lehet a zaridofotopalyazat.hu oldalon, és ugyanitt érhetőek majd el a győztes pályamunkák is június 12-én.