in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Okos otthon – garantáltan alacsonyabb rezsi

Rezsicsökkentés - okos otthonnal.

Íme egy befektetés, ami bőven megtérül majd a jövőben.

Az intelligens otthon azt jelenti, hogy lakásunk rendelkezik egy olyan rendszerrel, amely a készülékeinkhez csatlakozik, automatizál bizonyos feladatokat, és általában távolról vezérelhető. Az okosotthon-rendszerrel programozhatunk locsolórendszert, beállíthatjuk és felügyelhetjük otthoni biztonsági rendszerünket és kameráinkat, vagy vezérelhetjük az olyan készülékeket, mint a hűtőszekrény, a légkondicionáló és a fűtés.

Az okos otthon legnagyobb előnyei:

  1. Az intelligens otthonok lehetővé teszik, hogy jobban ellenőrizzük az energiafelhasználást, miközben olyan dolgokat automatizál, mint a hőmérséklet beállítása, a világítás be- és kikapcsolása, az ablakok nyitása és zárása, valamint az öntözés beállítása az időjárás alapján.
  2. Az intelligens otthonok betekintést nyújtanak az energiafelhasználásunkba, ami segíthet nekünk abban, hogy energiatakarékosabbá váljunk.
  3. Az okos otthonok pontosan meghatározhatják azokat a területeket, ahol a szükségesnél több energiát használunk, így ezeken a területeken csökkenthetjük a fogyasztást, és pénzt takaríthatunk meg.

Íme az okos otthon legpraktikusabb eszközei, amivel garantáltan csökkenthetjük a rezsink összegét!

x Promóció

Netatmo Smart radiátor termosztát

A Netatmo termosztát távolról szabályozható fűtéssel csökkenti a háztartásunk energiafogyasztását. A kifinomult tervezésnek köszönhetően használhatjuk okostelefonokkal és más okoskészülékekkel összekötve is. Bárhol és bármikor ellenőrizhetjük és módosíthatjuk a fűtést, ha azt látjuk, hogy indokolatlanul van túlságosan magasra tekerve. A fejek egyszerűen lehetővé teszik, hogy szobánként állítsuk be a hőmérsékletet, és megtervezzük a fűtést.

Okos otthon - rezsicsökkentés.

Netatmo Smart intelligens termosztát

A Netatmo Smart Thermostat segítségével bárhonnan szabályozhatod az otthonod hőmérsékletét. Elutaztunk a rokonokhoz és levettük a fűtést, de nem szeretnénk jéghideg lakásba hazaérkezni? Semmi gond! Érkezés előtt néhány órával könnyedén visszakapcsolhatjuk a telefonunk segítségével. A hőmérséklet és fűtési diagrammok segítségével ráadásul megismerhetjük saját energiafogyasztásunkat. Személyre szabhatjuk a beállításokat, vagy választhatjuk a rendszer által megtanult egyéni szabványokat.

Okos otthon - rezsicsökkentés.

Aqara Smart Plug

Az Aqara Smart Plug lehetővé teszi a fények, tévék, töltők és más készülékek távvezérlését okostelefonunkról. Továbbá figyelemmel kíséri a csatlakoztatott készülékek energiafogyasztását, hogy több energiát takaríthassunk meg. Használjuk, figyeljük, és kis idő múlva rájövünk, hol tudnánk spórolni az áramszámlánkon.

Okosotthon - rezsicsökkentés.

Aqara vezeték nélküli kapcsoló

Ez a vezeték nélküli távkapcsoló alacsony energiafogyasztással működik. Több okos kiegészítőt is vezérelhetünk általa egyetlen, kettős vagy hosszú megnyomással.

Okosotthon - rezsicsökkentés.

x Promóció
x Promóció
Slow living a lakberendezésben. Okos otthonok.

Slow living a lakberendezésben

Orvosi segédeszközök otthonra.

Orvosi segédeszközök otthonra is