Találd meg a saját stílusod!


ha egy cápa vigyáz a fülhallgatódra, biztosan senki nem mer hozzányúlni...


Az Egyesült Államokban hatalmas divathullámot generáltak a különböző kiegészítők és tokok, amelyekkel az eszközök egyedivé és stílusossá varázsolhatóak. Azon túl, hogy mindenki az ízlésének megfelelően választhat közülük, az sem utolsó szempont, hogy az adott eszköz védelmét is biztosítják.

A nagy cégek is meglátták ebben a lehetőséget, hiszen ma már olyan nagy nevek is kiadták a saját tokjaikat az iPhone-hoz vagy a Apple Watch-hoz, mint a Coca-Cola, a Hello Kitty vagy a Heinz.

A lehetőségek száma tényleg végtelen, de azt azért érdemes szem előtt tartani, hogy csak olyan kiegészítőt érdemes választani, ami nem változtatja dísszé vagy státuszszimbólummá az eszközt, hiszen nem akadályozhatja a rendeltetésszerű használatát.

Egyébként nemcsak stílusos tokokat találhatunk, hanem igazán vicceseket is, és már nem csak a fiatalok imádják az önkifejezés ezen formáját.

A cápát formázó karabíneres AirPods tok igazán hasznos útitárs lehet, hiszen fixen rögzíthető bárhova, ráadásul biztos, hogy ezzel még egy női táska mélyéről is könnyebben előkerül a fülhallgató. A bohémabbak pedig akár ananásznak is beöltöztethetik kedvenc eszközüket…

A GameBoy a kilencvenes évek nagy kedvence volt.

A kilencvenes évek nagy sztárja volt a GameBoy, amivel megismerhettük többek közt SuperMario-t – ezt a kort idézi az Apple Watch-hoz igazított állvány, de a régebbi iPodok szerelmesei is megtalálhatják a kedvükre való tokot, ezúttal az órájukhoz, míg az ELAGO Apple Watch állványa a régi számítógépek formáját követi.

A lehetőségek száma végtelen, csak győzz választani a jobbnál jobb kiegészítők közül!


A cikkben feltüntetett termékeket keresd az iCentre-nél:
Elago Apple Watch tartó AirPods tok - Itt vásárolhatod meg!
Elago Air Pods tok - Itt vásárolhatod meg!