Végre megérkeztek a 2020-as iPhone-ok!


Az új eszközök a legmodernebb technológiával készültek.


Az Apple október 13-i eseményén megismerhettük a legújabb eszközöket, köztük az új iPhone-t, a HomePod minit és a MagSafe tartozékokat. Cikkünk első részében összegyűjtöttük, mit érdemes tudni a legújabb okostelefonokról.
 

iPhone 12

A híreszteléseknek megfelelően valóban iPhone 12 néven futnak a legújabb telefonok, és négy különböző eszközt is bemutattak. Az iPhone 12-t és az iPhone 12 Prot október 16-án 14 órától elő is rendelheted az iCenternél!
 

Az iPhone 12 mindneki számára hasznos társ lehet. 6.1 OLED kijelzővel büszkélkedhet, valamint az Apple Super Retina XDR technológiájával, és ez az iPhone első generációja, amely támogatja az 5G-hálózatokat.
 

Az iPhone 12 termékcsalád minden telefonja tartalmazza az Apple új „Ceramic Shield” -jét is a képernyők esetében – ez egy rendkívül kemény anyag, amely a korábbi modellekhez képest akár négyszer erősebb védelmet nyújt a képernyőknek is egy leesés esetén, tehát kevésbé törékenyek.

Az iPhone 12 kamerái két 12 megapixeles hátsó kamerát kaptak - egy széles és egy ultraszéles látószögűt, és mivel több fényt képesek befogadni, gyenge fényviszonyok mellett is jobb minőségű fotók készítésére van lehetőség.
 

Az eszközök A14 Bionic processzorral működnek, amely több mint 11,8 milliárd tranzisztort tartalmaz. A Neural Engine 16 magos processzorral rendelkezik, amely akár 80 százalékal gyorsabb, mint az A13 Bionic, és másodpercenként több mint 11 billió műveletet képes végrehajtani.
 

Az iPhone 12 ötféle színben kapható: fehér, fekete, kék, zöld és Product Red, és három különböző méretű tárhellyel konfigurálható: 64 GB, 128 GB és 256 GB.
 

iPhone 12 mini

Az iPhone 12 mini gyakorlatilag ugyanaz az eszköz, mint az alapmodell iPhone 12, csupán a méretét tekintve számít kisebbnek.
 

Kijelzője 5,4 hüvelykes, így nagyobbnak számít, mint a már ismert iPhone SE 4,7 hüvelykes képernyője, összességében mégis kisebb telefonról van szó. Kék, zöld, fekete, fehér és Product Red színben kapható, és szintén 64 GB, 128 GB és 256 GB tárhellyel bővíthető. Az előrendelés ennél a terméknél később indul.

 

Többféle színben is kaphatóak a készülékek.


iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max

Az Apple bejelentette a csúcskategóriás iPhone 12 Pro modellek megjelenését is. Mindkét csúcskategóriás modell rozsdamentes acél testtel rendelkezik, valamint kerámia előlappal.

Mindkét Pro modell kamera és videó frissítést is kapott az alacsonyabb árú társaikhoz képest. Három darab 12 megapixeles kamerával rendelkezik, amelyek négyszeres optikai nagyításra, és tízszeres digitális nagyításra képesek. A képstabilizátorral felszerelt okostelefonok esetében a portrékat effektekkel finomíthatjuk, és ezeknél is elérhető az Éjszakai Mód, a Smart HDR és a Panoráma funkció.
 

Az Apple bemutatta az Apple ProRaw alkalmazást az iPhone 12 Pro és az iPhone 12 Pro Max készülékekhez is. Ezek a telefonok képesek rögzíteni a 10 bites HDR-t, valamint a Dolby Vision HDR-t. Az új LiDAR szkenner lehetővé teszi az iPhone számára, hogy a környező területről 3D térképet készítsen, és az autofókusz is hatékonyabbá vált, így gyenge fényviszonyoknál is kitűnő képeket készít.
 

A 6,1 hüvelykes iPhone 12 Pro grafit, ezüst, arany és kék színben kapható, október 16-án 14 órától az iCentre-nél is előrendelhető!
 

Az iPhone 12 Pro Maxot a felhasználók grafit, ezüst, arany és kék színben vásárolhatják meg, és 128 GB-os, 256 GB-os és 512 GB-os tárolókapacitásokkal érhető el, de a 6,7-es hüvelykes készülék csak novemberben válik előrendelhetővé.

A bejelentett további eszközökkel következő cikkünkben foglalkozunk majd, érdemes visszanézned!

Forrás: appleinider.com