in ,

WOWWOW Imádom!Imádom! AranyosAranyos

Vissza a suliba!

Vissza a suliba!

A sulis bevásárlás izgalmas rituálé, de ugyanakkor nehézkesnek is érezheted a vásárlást. Íme egy reális útmutató arról, mit is érdemes valóban megvenni, hogy gondtalanul vághass neki az újabb szemeszternek. Indulj vissza a suliba felkészülten!

Mindent elnyelő hátizsák

Ha beindul a tanév, újra összejön a banda, nagy eséllyel úgy indulsz majd el reggel otthonról, hogy csak késő délután, este érsz majd újra haza. Épp ezért jó szolgálatot tehet neked egy olyan hátizsák, ami nem túl nagy és nehéz, de kellően tágas ahhoz, hogy az egész naphoz szükséges cuccaidat elnyelje. Emellett az sem hátrány, ha biztonságos, és praktikus a rekeszek elrendezése (az egyterű zsákok a legrosszabbak, ezt bizonyára te is tudod már). A Thule Aptitude hátizsákot arra tervezték, hogy hosszú ideig nyújtson védelmet értékeidnek. Emellett igen kényelmes viselet is az ergonomikus vállpántoknak és a steppelt, teljesen párnázott hátpanelnek köszönhetően. A két oldalsó zsebben könnyedén tárolhatsz vizes palackokat, és gyorsan hozzáférhetsz kisebb eszközeidhez az elülső cipzáras, kulcstartóval és hálós rekeszekkel felszerelt zsebben. A fő tárolórekeszben tárolhatsz jegyzetfüzetet, könyveket vagy mappákat.

Vissza a suliba!

A leghűségesebb társ: a laptop

Nosztalgia ide vagy oda, hiába a fénymásolt jegyzetek tömkelege, a legpraktikusabb, a leggyorsabb és legkönnyebb tanulási, jegyzetelési mód ma már minden bizonnyal a digitális verzió. És nem is annyira a táblagép vagy okostelefon, hanem egy praktikus, könnyű, jó teherbírású laptop, mint például a MacBook Pro, amely az Apple legkönnyebben hordozható profi szintű laptopja – akár 20 órás üzemidővel a tanulmányaidhoz.

x Promóció

Vagy itt vannak a MacBook Air! Az új generációs M2 chip szuperképességeivel felszerelt, újratervezett MacBook Air hihetetlen teljesítményt és akár 18 órás aksiüzemidőt sűrít egy ultravékony alumíniumházba. Most ráadásul 10% kedvezménnyel vásárolhatók meg tanárok és egyetemisták számára.

Vissza a suliba! Mac book Air

Étel, ital

Ha nem kedvenceid az egyetemi menzák, érdemes még otthon gondoskodnod ebédről, uzsonnáról. Ez nem csupán takarékos, de környezettudatos gondolkodásra is vall. Ma már rengeteg praktikus és mutatós uzsonnásdobozt választhatsz társadul, egyik nagy kedvencünk a Mepal Bento Box ételhordója.

A HidrateSpark 3 intelligens vizes palack pedig még a vízfogyasztásodat is nyomon követi, és világít, hogy emlékeztessen az ivásra az ingyenes Hidrate alkalmazáson keresztül, amely Bluetooth által működik. A puha markolatú testnek köszönhetően a HidrateSpark okos vizes palackot útközben is könnyen kézben tarthatod.

Vissza a suliba!

x Promóció
x Promóció
Hatékony tanulás -elaboráció

Hatékony tanulás – elaboráció

Biznisz-look újraértelmezve.

Kövesd 2022 legmenőbb stílustrendjét: biznisz-look újraértelmezve