in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

3 csillagjegy, aki él-hal a kütyükért

3 csillagjegy, aki él-hal a kütyükért.

Az alábbi három csillagjegy szülötteit teljesen lenyűgözi a technológia, és hajlamosak minden pénzüket kütyükre költeni.

Nem titok, hogy a technológia úgy képes rabul ejt minket, mint semmi más. A végtelen görgetéstől kezdve a sorozatmaratonokon át a legjobb minőségű zenehallgatásig – sokan nem tudunk ellenállni a kütyük nyújtotta lehetőségeknek, és teljesen elmerülünk a legújabb fejlesztések nyújtotta örömökben anélkül, hogy felismernénk a hátrányait. Az alábbi három csillagjegy esetében ez fokozottan igaz.

Kos csillagjegy

A Kos szülöttek könnyen megunják a rutint az életmódjukban, és a technológiában látják a menekülés lehetőségét a nyomasztóan ismétlődő valóság elől – teljesen elvesznek ebben a szürreális rajongásban. Idővel annyira hozzászoknak, hogy akár komoly kütyü-függés is kialakulhat náluk. A Kos szülöttek a kütyüket tökéletes eszköznek találják arra, hogy eltereljék a figyelmüket a napi rutinról és a hétköznapi feladatokról.

x Promóció

TIPP: Az iPhone 14 Proban rejlő technikai lehetőségek határtalanok: egyetlen unalmas perced sem lesz a társaságában. Káprázatosan részletgazdag fotók a 48 megapixeles fő kamerával, teljesen megújult iPhone-élmény Dynamic Islanddel és mindig bekapcsolt kijelzővel, A16 Bionic chip, Hollywoodba illő filmezési lehetőségek – ez csupán néhány a készülék számtalan előnye közül.

Ikrek

Az Ikrek imádnak társasági életet élni, és csiszolt kommunikációs készségeiknek nincs párja, ezért a közösségi média és a kütyük mindig karnyújtásnyira vannak tőlük. Az internet és a technológia segítségével ezek az emberek megvalósítják álmukat – hisz fontos, hogy állandóan a figyelem középpontjában legyenek, és mindig elérhetőek maradjanak. Sosem tartják számon, hogy mennyi időt töltenek a kütyükkel, és általában szoronganak és nyugtalannak érzik magukat, ha lemerül a telefonjuk.

TIPP: Az Ikrek szívesen osztják meg mindennapjaikat a világgal a technológia segítségével, gyakran sikeres influenszerek, videobloggerek. Íme a tökéletes ajánlat neked, ha Ikrek-szülött vagy: a Pivo One kezdőcsomag által minden kiegészítő egyben a tiéd lehet, amelyek elengedhetetlenek a profi vizuális anyagok létrehozásához.

Skorpió csillagjegy

A Skorpiók nem túl barátságosak a hús-vér emberekkel, mivel félénkek és bizalmatlanok – a technológián keresztül történő laza csevegés és kapcsolódás viszont abszolút az ő asztaluk. Az internet lehetővé teszi számukra a kutakodást, tájékozódást anélkül, hogy őket felfedezné valaki. A világuk néhány perc alatt összezuhanhat, ha nem tudnak hozzáférni az internethez.

TIPP: Jó szolgálatot tehet a Skorpiónak egy iPad Pro: a 11 inches verzió elképesztő teljesítménnyel, rendkívül fejlett kijelzőkkel, szuper­gyors vezeték nélküli kapcsolódással, és az iPadOS 16 erőteljes új funkcióival bír.

Kiemelt kép: Unsplash

x Promóció
x Promóció
Jól öltözött 2023 tavaszán. Szuep szettek a tavaszra.

Három szín szabály, hogy mindig jól ötözött legyél

Fókuszban a zebraminta.

Stílus: fókuszban a zebraminta