in ,

WOWWOW AranyosAranyos Imádom!Imádom!

3 csillagjegy, akinek mindene a zene

Csillagjegy, aki nem bírja zene nélkül.

Mindenki szereti a zenét, de ennek a három csillagjegynek a szülötte élni sem tudna nélküle.

Mindig összekapcsolsz valamit, ami az életedben történt, azzal a dallal, ami a háttérben szólt? Azok közé az egyének közé tartozol, akik több pénzt költenek zenei streaming szolgáltatásokra vagy zeneletöltésekre az iTunes-fiókodra, mint ruhákra? Egyből a zenéhez nyúlsz, ha valami bánt, de akkor is, ha rendkívül boldog vagy? Nos, úgy tűnik, ezt már születésednél megírták neked a csillagok.
Néhány ember számára a zene… minden. Ők azok, akik mindenhová fülhallgatóval a nyakukban mennek. Az alábbi 3 csillagjegy szülötteire ez nagy eséllyel jellemző.

Halak

A Halak az egyik leginspirálóbb csillagjegy, szülöttei minden más jegynél jobban összhangban vannak önmaguk kreatív energiáival. Szükségük van arra, hogy fantáziájuk kibontakozási lehetőséget találjon, másképp nem is lehetnek igazán boldogok. Sokan közülük ezért a zenéhez fordulnak. Ha egy Halak jegyű nem is mindig zenész, ám a többségnél biztosan jobban értékeli és értelmezi a zenét és a dalszövegeket.

TIPP: Halak jegyű vagy? Élsz-halsz a jó zenéért és a jó hangzásért? A Bowers&Wilkins PX7 S2 fejhallgatója közelebb visz az eredeti felvételhez, így pontosan úgy hallhot a zenét, ahogyan azt a művész elképzelte.

x Promóció

Bika

A Bika csillagjegyűek két lábbal állnak a földön, nagyon gyakorlatiasak, nem félnek szembenézni a kihívásokkal, ám épp ezért gyakran van szükségük kikapcsolódásra, feltöltődésre, hogy legyen erejük megvívni az elkerülhetetlen harcaikat. Legtöbbször a zenéhez fordulnak, hogy onnan merítsenek plusz energiát. A Bikák rendkívül érzékiek is, valósággal „érzik” a zenét, minden sejtjük képes rezonálni a jól megkomponált dallamokra és gazdag hangzásvilágra. A zene mélyen és szenvedélyesen szól a lelkükhöz.

TIPP: Bika jegyűként szeretnél elvonulni, és egy kis időre egyedül lenni a zenéddel, mindenfajta külső zavaró tényező nélkül? Nos, a második generációs Apple AirPods Pro-t neked találták ki! Akár kétszer hatékonyabb Aktív zajszűréssel, emellett Adaptív átengedéssel és dinamikus fejkövetéssel kiegészített Személyre szabott térbeli hangzás funkcióval rendelkezik, magával ragadó hallgatási élményt biztosítva. Most több fülharanggal (XS, S, M, L) érhető el, és akár 6 órányi zenehallgatást tesz lehetővé.

Oroszlán

Az Oroszlán csillagjegy szülöttei szeretnek pörögni és mindig készen állnak az új kalandokra, mert ők egyszerűen ilyenek – hangosak, büszkék, energikusak. A zene tökéletes társuk ebben – a dallam és a ritmus azonnal képes fellobbantani a tüzet, amely bennük van. A muzsika kiváló társ nekik a mindennapokban, és szeretik azt másokkal is megosztani, és jól is teszik, hisz jókedvük ragadós.
TIPP: Te vagy a spontán bulik legnagyobb kezdeményezője és királynője? A MARSHALL Stockwell II hordozható hangszórót rád lett szabva, hisz ez a darab korunk hordozható hangfalainak legjobb tulajdonságait ötvözi a Marshall legendás hangzásával és küllemével, egy kis táskányi méretbe sűrítve.

x Promóció
x Promóció
Irodai ruhatár alpdarabjai.

Az irodai ruhatár 4 alapdarabja

Szakítás után vagy? Segítünk!

Szakítás után vagy? Fókuszálj önmagadra!