in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

3 hálás szobanövény, amely hatalmasra tud nőni

3 szuper szobanövény.

Az alábbi szobanövényekkel látványossá teheted a lakásod kihasználatlan sarkait.

A Majesty pálma (Ravenea Rivularis)

A különösen világos és meleg helyiségekben a pálma a nagy, legyezőszerű hajtásaival könnyen megél. Az évek során a pálma tekintélyes törzset fejleszt, amely lehetővé teszi, hogy egyre magasabbra és magasabbra nőjön. Ha a Majesty pálma már kinőtte a belső tereket, védett helyen, téli takarással és rendelkezésre álló vészfűtéssel akár a kertünkben is át tud már telelni.

A Monsztera vagy könnyezőpálma

A könnyezőpálma az utóbbi években divatos szobanövény – több okból is. Nagy és feltűnő leveleivel igazán szemet gyönyörködtető, és különösen könnyen gondozhatónak is tartják. A Monstera deliciosa akár öt méteres hajtásokat is növeszthet. Nem szereti a tűző napot, félárnyékos helyen érzi jól magát, és nagy méretéből adódóan elég víz- és tápanyagigényes, ezért rendszeresen tegyünk tápoldatod a földjéhez.

x Promóció

A Strelitzia vagy papagájvirág

Íme egy újabb nagyszerű klasszikus szobanövény a nappalinkba: nagy ládába, óriáskaspóba ültetve a növény akár öt méter magasra is megnő. Levelei és virágzata is különleges. A Strelitzia szereti a fényt, de a forróságot nem annyira, ezért ne tegyük olyan helyre, ahol rátűz a nap. Az első virágok megjelenése 3-4 évbe is beletelhet. Szereti a párát, ezért legalább hetente egyszer permetezzük át alaposan.

Foto: Wikipedia

TIPP: Valami egyszerűbbre vágysz? A Prét á Pousser Modulo beltéri okos szobakertjével évszaktól függetlenül az otthonodban termesztheted saját fűszernövényeidet, salátáidat, mini zöldségeidet és virágaidat. A csomag tartalma 4 darab cserép és növénykapszula tápanyagokban gazdag földdel, dekoratív, fenntartható erdőkből származó bükkfa kerettel és egy energiatakarékos LED fényforrással, amely az alkalmazáshoz csatlakozva egyéni beállításokkal alkalmazkodik a te és növényeid igényeihez. 

x Promóció
x Promóció
Trükkök, hogy a parfüm illata tovább tartson.

Így lehet igazán tartós a parfüm illata

Állatszőr - szabadulj meg a pamacsoktól!

Állatszőr, ki veled!