in

Imádom!Imádom!

Okosóra? Igen! 3 meggyőző érv

Régóta játszadozol a gondolattal, hogy lecseréld a klasszikus karórádat egy dizájnos okosórára? Meglátod, érdemes lesz, hisz az új kütyü nem csak szép, nem csak praktikus, de rengeteg pozitív változást is hozhat majd az életedbe.

Az okosórák nem csupán a mutatós formatervezésük miatt lettek egyre népszerűbbek, hanem mert rengeteg olyan funkcióval bírnak, amelyek képesek megkönnyíteni a rohanós mindennapokat. Ha eddig csak kacérkodtál egy Apple Watch ötletével, az alábbi felsorolás biztosan meggyőz majd arról, hogy nem érdemes tovább várni a váltással. Az okosóra jó választás!

#1 érv az okosóra mellett: egészségtudatosság – mindig, mindenhol

Az Apple Watch Series 7 rengeteg olyan funkcióval rendelkezik, amelyek segíthetnek egészségtudatosabb életmódra váltani. Az új Tudatosság app segít az adott pillanatra összpontosítani, az Alvás appal pedig monitorozhatod a pihenésedet, és elérheted az alvási céljaidat. Segítségével nyomon követheted a napi aktivitásodat, az iPhone-od Fitnesz alkalmazásában pedig a kirajzolódó trendeket. Emellett egy hatékony érzékelővel és a hozzá tartozó appal megmérheted a véroxigénszintedet, illetve bárhol, bármikor készíthetsz egy gyors EKG-t. Az Apple Watch Series 7 ráadásul értesít is, ha kiugróan magas vagy alacsony a pulzusod, vagy ha nagyon szabálytalan a szívverésed. Ez a hasznos funkció már több életet is megmentett.

x Promóció

#2 érv: mindig kéznél a szórakozás

Az okosórádra szinkronizálhatod a kedvenc zenéidet, éppúgy mint a podcastjaidat és hangoskönyveidet, hogy soha ne maradj szórakozás nélkül. Az Apple Music szolgáltatásban szép számú, 75 millió zene közül választhatsz – ami épp a hangulatodhoz a legjobban passzol. És nem kell tartanod a lemerüléstől sem: a Series 7 egész napos üzemidővel bír, és gyorsabban is töltődik, mint az elődei.

#3 érv: praktikus megoldások

Akkor sincs gond, ha épp a táskád legmélyén van a telefonod. Az órádon keresztül fogadhatsz és írhatsz üzeneteket, indíthatsz és fogadhatsz hívásokat, sőt, még fizetni is tudsz vele az Apple Pay alkalmazás segítségével. Mindezek mellett Siri is folyamatosan a rendelkezésedre áll, hogy ott segíthessen, ahol épp szükséged van rá.

x Promóció
x Promóció

Az illóolajok hatása a hangulatunkra

Önbizalom erősítő idézetek sztároktól