in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

4 különleges olvasmány Reese Witherspoon ajánlásával

Reese Witherspoon ajánlásával.

A színésznő könyvklubja nem véletlenül ennyire népszerű!

Reese Witherspoon az olvasás népszerűsítését tűzte ki célul, amikor elindította a könyvklubját, és mára bátran kijelenthetjük, hogy a projekt igen sikeres volt. Százezrek olvasnak vele hónapról hónapra, és olyan könyvek lettek neki köszönhetően világszerte bestsellerek, mint az Ahol a folyami rákok énekelnek Delia Owenstől, vagy Celeste Ng remekműve, a Kis tüzek mindenütt. Íme négy cím Reese Witherspoon ajánlásával, amely már magyarul is elérhető, és amelyek remek kikapcsolódást ígérnek az előttünk álló hideg estékre.

Miranda Cowley Heller: Papírpalota (21. Század Kiadó, fordította Katona Ágnes)

Elle ötvenéves, három gyermek anyja, boldog házasságban él. Július van, a Cape Codon található családi nyaralóban, a Papírpalotában ébredeznek, Elle gyerekkora óta itt tölt minden nyarat. Ez a reggel más, mint a többi: előző éjjel Elle és gyerekkori barátja, Jonas kisurrantak a hátsó ajtón át a sötétbe – közben a házastársaik gyanútlanul beszélgettek odabent. Elle-re és Jonasra nehéz döntés vár, és miközben a történet halad a végkifejlet felé, szépen lassan megismerjük a szereplők múltbéli titkait, és megértjük, miért is ennyire nehéz nekik választani.

x Promóció
Reese Witherspoon

Elif Shafak: Az eltűnt fák szigete (Európa, fordította Csáki-Sipos Kata és Nagy Marietta)

Mennyi esélye van a hetvenes években az egyik napról a másikra földi pokollá váló Nicosiában az elszabaduló erőszak közepette egy görög fiúnak, Kosztasznak, és egy török lánynak, Defnének, hogy felülírják a gyűlölet törvényét a szerelem törvényével? Shafak a tőle megszokott bravúrral építi fel a látszólag unalomig ismert tiltott szerelem történetét, miközben kirajzolja két nép és egy hely történelmi tragédiáját.

Reese Witherspoon

Laura Dave: Az utolsó szavai (Könyvmolyképző, fordította Kádár Pál)

Mielőtt Owen Michaels eltűnt, egy üzenetet juttatott el a feleségének, Hannah-nak: védd meg őt. Hannah pontosan tudja, hogy Owen kire céloz – 16 éves lányára, Bailey-re, aki gyerekként tragikus körülmények között veszítette el az édesanyját. És aki nem akarja, hogy bármi köze is legyen újdonsült mostohaanyjához. Dave regénye könnyűszerrel besorolható a letehetetlen kategóriába, a sodró erejű sztori gondoskodik arról, hogy nem unatkozzunk esténként. Csak aztán nehogy fennmaradjunk hajnalig!

Reese Witherspoon

Sarah Pearce: A szanatórium (21. Század Kiadó, fordította Borbély Judit Bernadett)

A Le Sommet baljós épület, az erdőben bújik meg, vészesen meredek hegycsúcsok árnyékában, és régóta nyugtalanító szóbeszéd tárgya. Eredetileg szanatórium volt, aztán sokáig üresen állt, csak nemrég újították fel. Luxushotelt nyitottak benne, impozáns, eldugott pihenőhelyet a svájci Alpokban – márpedig ez az utolsó hely, ahová Elin Warner menni akar. A pszichológusok szerint azért érdemes néha krimiket olvasni, mert ezek a történetek remekül oldják az olvasó szorongását. Nos, A szanatórium olvasása közben egészen biztosan elfeledkezünk majd a problémáinkról, és Elin Warnerrel együtt próbáljuk meg felfejteni, ki lehet a gyilkos?

Reese Witherspoon

x Promóció
x Promóció
Mikro francia manikűr. 2023 körömtrenje.

Mikro francia manikűr – 2023 legmenőbb körömtrendje

10 étel, amivel legyőzheted a depressziót.

10 étel, hogy legyőzd a depressziót