in ,

WOWWOW Imádom!Imádom! AranyosAranyos

4 tavaszi divatszín, amit már most viselhetsz

4 tavaszi divatszín 2023.

Építsd be őket a gardróbodba már most!

Bár a Pantone intézet szerint 2023 divatszíne a magenta egyik verziója lesz, szerencsére más árnyalatok is felbukkantak a divathetek kifutóin. A jó hír az, hogy ezek közül mindegyik könnyen beépíthető a ruhatárunkba, és mindegyik kiválóan kombinálható más árnyalatokkal. Minek várjunk hát tavaszig – kezdjük el viselni őket már most!

A puha halványlila

A kedves mezei harangvirág színét idéző árnyalat jól passzol a tél jeges varázsához is. Válasszunk egy gazdag textúrájú pulóvert ebben a tavaszi divatszínben a hatás kimaxolásáért, és kombináljuk sötét vagy akár hófehér nadrággal.

x Promóció
4 tavaszi divatszín.
Massimo Dutti

A végzetes vörös

Megunhatatlan, soha nem megy ki a divatból, senki nem tud neki ellenállni: igen, ilyen a vörös szín, és ez jellemzi azokat is, akik előszeretettel viselik. Ha ez a divatszín neked túl harsány, ne viseld nagy felületen, inkább kiegészítők formájában kísérletezz vele. Próbálj ki egy vörös kötött sapkát, egy kesztyűt, vagy csupán egy vörös körömlakkot. Vagy legyen a kedvenc kütyüd vörös: személyes kedvencünk az új iPhone 14 piros hátlapos változata.

Divatszín 2023.

Az ártatlan fehér

Sokan ódzkodnak télen a fehér szín viselésétől, holott ez az egyik legüdítőbb szín ebben a borongós évszakban. A vastag, fehér bőszárú szövetnadrág nude kabáttal, fehér sállal és sapkával maga a megtestesült elegancia. Az is jó megoldás, ha kedvenc farmeredet párosítod egy vagány szabású, oversize fehér vászoninggel. Hibázni szinte lehetetlen.

4 tavaszi divatszín 2023.
COS

A szerény mentazöld

Annyira halvány, hogy szinte meg sem mondanád, hogy ez bizony a zöldnek egy árnyalata. Nagy előnye, hogy bármivel könnyen párosítható, nem hivalkodó, de mégis felkapja rá az ember a fejét. A 2023-as tavaszi divatszín már kiegészítőkben is megtalálható, mint például ez az Apple Airpods Max.

4 tavaszi szín.

x Promóció
x Promóció
Motiváció minen napra.

Motiváció minden napra

Új ruhák, új ruhadarab vásárlás.

5 fontos kérdés, amit új ruhadarab vásárlásakor fel kell tenned