in ,

WOWWOW

4+1 interaktív játék, amit nem tudsz majd letenni

Gyakran nincs jobb eszköz a kezünkben a feszültség levezetésére, mint maga a mindig nálunk lévő okostelefon. Mivel az App Store-ban több mint egymillió iPhone-alkalmazás érhető el, az iPhone játéklehetőségei szinte korlátlanok. De a legjobb iPhone-játékok megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Mi vállaltuk a kihívást és kiválogattuk a négy legjobb, békés és szórakoztató, készségeket is fejlesztő játékot. Plusz hoztunk egy igazán különleges újdonságot, amely egy új közösséget is teremtett maga körül az online térben.

Nem marad más, minthogy jó szórakozást kívánjunk azzal a kiegészítéssel, hogy legyen szó masszív iPhone 12 Pro Max-ról, apró iPhone 12 Mini-ről vagy a pénztárcabarát iPhone SE-ről ezek a fejlesztések minden eszközön működni fognak!

GeoGuessr

Ha földrajzi ismereteid helyén vannak, érdemes próbára tenni magad a GeoGuessr világában! A koncepció rendkívül egyszerű. A játékos egy véletlenszerű helyre kerül a Google Street View segítségével és az a feladata, hogy kitalálja, hol tartózkodik éppen a világon. Játszhatjuk egyedül, de lehetőség van a csoportos próbatételre is. Nagyon nehéz letenni!

x Promóció

iOS letöltés

Android letöltés

Like a Dino!

Talán ez a legaranyosabb játék ezen a listán. Az imádni való, kicsi dinoszaurusz kedves mosolya mindenkit levesz a lábáról! A feladat nem túl bonyolult, meg kell érinteni a helyes kis dínót és az egyik oldalról a másikra húzva, be kell vele gyűjteni a felülről potyogó tárgyakat. A játék során futó zene annyira dallamos, hogy bizonyosan több időt fogunk a dínónkkal eltölteni, mint amit előzőleg elterveztünk.

iOS letöltés

Android letöltés

Ingress Prime

Legtöbbünknek meglehetősen kevés idő jut a szórakozásból, így igen praktikus dolog összekötni a kellemest a hasznossal. Ez esetben a szórakozást a testmozgással. Az Ingress Prime-ot ugyanis kizárólag mozgás közben tudjuk élvezni. A Prime a második játék az Ingress sorozatban, és a Pokémon Go szellemi testvére ez is. De a két játék sokban nem hasonlít egymásra azon kívül, hogy mindkettőt a szabadban kell játszani. Az Ingress Prime programban egy jól szervezett, egyébként más játékosokból álló, globálisan működő csapatot kell ártalmatlanítanunk. De nem egymás megtámadásával, hanem bizonyos objektumok megszerzésével és megőrzésével. Tulajdonképpen valós területekért folyik a vetélkedés. Természetesen minél többet játszunk (és ezzel együtt mozgunk) annál magasabb szintű játékosokká válunk. Gyorsan megy a ranglistán a felfelé lépkedés, a játék ugyanis letehetetlen.

iOS letöltés

Android letöltés

Sudoku.com

A klasszikus sudoku régóta népszerű játék. Az 1-től 9-ig terjedő számokat kell beírni egy 9×9 rács celláiba. Néhány szám adott -ezt a gép dobja. Természetesen rengeteg feladvány létezik, de a “jó” sudokuban csak egyetlen megoldás létezik. Egy fontos szabály van, azonos szám nem ismétlődhet egyetlen sorban, oszlopban vagy 3×3 dobozban. Az általunk választott applikációban tetszőleges szint választható, tippek és automatikus ellenőrzés segíti az eligazodást. Napi kihívások és szezonális bajnokságok teljessé az élményt. Használatával rövid idő alatt profi játékossá válhatunk.

iOS letöltés

Android letöltés

GOCUBE Edge

A Rubik kocka egy egészen új megközelítésével rukkolt elő a gyártó. Az okoseszköz segítségével szórakoztató és interaktív módon megtanulható a Rubik kocka kirakása. Egyes beszámolók szerint akár 1 óra alatt! Játszhatunk egyedül vagy beszállhatunk egy online folyó vetélkedésbe is. Az ikonikus kirakós játék a frissítéssel egy modern szuperrejtvénnyé vált, egy olyan aggyal, amely mindent megtesz és megválaszolja az összes kérdésedet. A versenyzés egy teljesen új módja vált általa elérhetővé.

GOCUBE Edge az iCentre-nél

x Promóció
x Promóció
Trendi farmer

Így tégy egyedivé bármilyen farmert!

Inspiráló üzenetek sztároktól az öregedésről