in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

A 2022-es karácsony trendi színei

A 2022-es karácsony trendi színei.

Idén karácsonykor eljött az ideje a váltásnak! A piros és a zöld évtizedek óta az ünnepi időszak szinonimája volt, de az idei paletta jóval kreatívabb, mint valaha. Találd meg a hozzád illőt az idei karácsony trendi színei között!

A színek lehetőséget adnak ahhoz, hogy kifejezd a személyiségedet, és olyan hangulatot hozz létre, amely igazán örömet szerez neked. Íme néhány karácsonyi színösszeállítás-ötlet, hogy valóban kedvedre való legyen az ünnep. Mutatjuk a 2022-es karácsony trendi színeit.

Klasszikus piros és fehér

A piros és a zöld ikonikus karácsonyi párosítás, ha azonban kivesszük a zöldet az egyenletből, és kizárólag a pirosra és a fehérre hagyatkozunk, az ünnepi paletta azonnal friss, trendi lesz. A fehér karácsonyfa idén nagyon divatos, amely kiváló hátteret ad majd a mesés piros díszeknek.

x Promóció

Viktoriánus kék

A piros és a zöld nem mindig volt a karácsony jellegzetes színpárja. A viktoriánus korszakban a kék is hasonlóan népszerű volt. Utazz vissza az időben kék gyöngyökkel, szalagokkal, porcelánfigurákkal és finom hófehér csipkékkel. A kék egy hűvös árnyalat, így kézenfekvő szín a téli évszak szimbolizálására. Keverd bátran a különböző kék árnyalatokat, a tengerészkéket kobaltkékkel és türkizkékkel. Használj hozzá fehéret és lehetőség szerint arany színű kiegészítőket.

Pops of Pink

2023 legnépszerűbb színtrendje lesz a rózsaszín és árnyalatai. A rózsaszín a szeretetet, a ragaszkodást és a kedvességet szimbolizálja, így ez a szín magától érthető módon megjelenik a karácsonyi dekorációkban is. A rózsaszín nagyon jól mutat a zöld lombok kontrasztjában. A magyal ágakat cseréld le eukaliptuszra, az aranyat és az ezüstöt pedig rézre, rózsaaranyra és pezsgőszínű fémekre.

A 2022-es karácsony színei.

Csupazöld

Engedd el a pirosat, és koncentrálj a sűrű tűlevelű erdőt idéző zöld árnyalatokra. A zöld jól működik a hagyományos és a modern otthonokban egyaránt. A színnek alapvetően is van egy nyugtató hatása, ami jól jöhet a rohanó téli időszakban. Fedezd fel a természet saját díszeit, a fenyőtobozokat, a makkokat és egyéb különleges terméseket. Színezd be őket csillámporral vagy fesd le őket fémes festékkel és büszkélkedj a DIY karácsonyi díszekkel.

A 2022-es karácsony színei.

Fekete-fehér karácsony

A 2022 karácsony trendi színei között vannak olyanok is, amelyben a minimalisták is megtalálhatják a számukra kedveseket. A fekete-fehér kombinációt ugyan nem szokás a karácsonyhoz társítani, de jól megragadva ez a monokróm paletta is nagyon kifinomultan és ünnepélyesen nézhet ki. Öltöztesd fel a karácsonyfát monokróm gömbökkel és gyöngysorokkal vagy fekete-fehér kockás szalaggal, hozzá illő papírba csomagolt ajándékokkal. Kiváló kiegészítője lehet a kompozíciónak egy ropogós fehér terítő és egy egyszerű, matt fekete étkészlet. Az asztali dekorációt érdemes kiegészíteni egy örökzöld asztaldísszel. A karácsonyi hangulathoz ugyanakkor hozzá tartoznak a puha textúrák, mint egy műszőrme takaró. A hangulatot illatos gyertyákkal még otthonosabbá varázsolhatod.

A 2022-es karácsony színei.

Retro karácsony

Ha idén karácsonykor szeretnél fenntarthatóbb lenni, használj olyan vintage díszeket, amelyek évtizedek óta a családi karácsonyok fényét emelték. Amellett, hogy környezetbarát, a vintage karácsonyi dekorációt a nosztalgia érzése is áthatja. Használ az örök karácsonyi klasszikusokat, a mézeskalács házikókat, diótörő figurákat és kerámia kiegészítőket. Használd a mustársárgát, az akvamarin kékek, az élénk rózsaszínt és a malachit zöldet. Párosítsd őket ezüst vagy réz színű kiegészítőkkel a csillogó harmóniához.

A 2022-es karácsony színei.
A 2022-es karácsony trendi színei.

x Promóció
x Promóció
Hatékony takarítás - így lesz az!

Hatékony takarítás – így csináld!

Ragyogó smink - hidegben is.

Ragyogó smink hideg időben